Cum pot sa fac la casuta de cautare asa
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum pot sa fac la casuta de cautare asa
Salut, as vrea sa fac la casuta de cautare urmatorul lucru: cand dau click pe textul Cautare... vreau sa dispara cum pot face acest lucru pe versiunea punBB ?
Demo:
Multumesc ! Doar rasunsul lui L! si a lui Cosmin il astept !
Demo:
Multumesc ! Doar rasunsul lui L! si a lui Cosmin il astept !
Re: Cum pot sa fac la casuta de cautare asa
Salutare.
Puteti aplica atributul placeholder elementului, cu valoarea Cautare.... Postati codul folosit la casuta de cautare pentru a efectua modificarile necesare (presupun ca codul se afla in template-ul overall_header).
Puteti aplica atributul placeholder elementului, cu valoarea Cautare.... Postati codul folosit la casuta de cautare pentru a efectua modificarile necesare (presupun ca codul se afla in template-ul overall_header).
Acesta este:
Acest cod l-am pus in index_body si l-am pozitionat cu codul respectiv al casutei in CSS.
- Cod:
<form method="get" action="/search" id="search">
<input id="search-input" type="text" name="search_keywords" maxlength="128" class="inputbox search" placeholder="Cautare..." speech="" x-webkit-speech="" lang="en-US" data-ovi-hasaddedvoiceinputfeature="true" />
</form>
Acest cod l-am pus in index_body si l-am pozitionat cu codul respectiv al casutei in CSS.
Hmm, vad ca aveti deja un astfel de atribut:
Intrebarea e daca functioneaza efectul pe forum? Ati incercat cu mai multe browsere?
- Cod:
placeholder="Cautare..."
Intrebarea e daca functioneaza efectul pe forum? Ati incercat cu mai multe browsere?
Merge dar doar cu browserul Opera si Mozila dar as dori sa fie asa si pe Google Chrome.
Inlocuiti codul cu:
- Cod:
<input id="search-input" type="text" name="search_keywords" maxlength="128" class="inputbox search" placeholder="Cautare..." onblur="if(this.value.length == 0) this.value='Cautare...';" onclick="if(this.value == '') this.value='';" speech="" x-webkit-speech="" lang="en-US" data-ovi-hasaddedvoiceinputfeature="true" />
</form>
Tot asa numai nu stiu din ce cauza pe Google Chrome nu merge si pe Opera si Mozilla Firefox merge perfect.
- Cod:
<input id="search-input" type="text" name="search_keywords" maxlength="128" class="inputbox search" placeholder="Cautare..." onblur="if(this.value.length == 0) this.value='';" onclick="if(this.value == '') this.value='';" speech="" x-webkit-speech="" lang="en-US" data-ovi-hasaddedvoiceinputfeature="true" />
</form>
Incearca acum.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Casuta cautare
» Cum pot muta casuta de cautare?
» Cum pot face si eu casuta de Cautare asa?
» Problema casuta de cautare
» Am o problema cu casuta de cautare
» Cum pot muta casuta de cautare?
» Cum pot face si eu casuta de Cautare asa?
» Problema casuta de cautare
» Am o problema cu casuta de cautare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum