Cum pot face colturi rotunde aici
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum pot face colturi rotunde aici
Buna ziua, as dori un cod care sa faca colturile rotunde aici dar sus: .
Cand am adaugat codul lui Doodle ! de sus de la navbar atunci s-a facut si aici jos in footer tot asa ca si sus. Cum pot face ca sus sa ramana asa si jos sa fie colturile rotunde si sus si jos.
Cand am adaugat codul lui Doodle ! de sus de la navbar atunci s-a facut si aici jos in footer tot asa ca si sus. Cum pot face ca sus sa ramana asa si jos sa fie colturile rotunde si sus si jos.
Re: Cum pot face colturi rotunde aici
Dumneavoastră doriţo colţurile rotunjite sus ?
Modificaţi la codul oferit de mine bottom cu top şi invers ,codul va arăta aşa :
Colţuri rotunjite sus
Modificaţi la codul oferit de mine bottom cu top şi invers ,codul va arăta aşa :
Colţuri rotunjite sus
- Cod:
border-top-left-radius: 2px;
border-top-right-radius: 2px;
- Cod:
border-bottom-left-radius: 2px;
border-bottom-right-radius: 2px;
Deci tot nu inteleg. Am modificat in codul de la navbar codul dat de tine cu acesta. si cu alt doilea cod ce fac ca nu am nevoie la navbar ce jos la bara de navigare din footer.
Nu trebuia să modificaţi codurile dumneavoastră ,eu v-am oferit variabile cu care puteţi să vă personalizaţi codurile ,trebuie doar să le adăugaţi într-un cod,eu v-am explicat la ce colţuri sunt folosite ,dacă sunt folosite să rotunjească colţurile de sus sau colţurile de jos. (de la orice imagine sau cod)
Subiecte similare
» Colturi rotunde
» Colturi rotunde banner
» Colturi rotunde la forum
» Cum pun colturi rotunde la meniu doar jos
» Colturi rotunde la bara de navigare
» Colturi rotunde banner
» Colturi rotunde la forum
» Cum pun colturi rotunde la meniu doar jos
» Colturi rotunde la bara de navigare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum