Cum populez forumul??
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Cum populez forumul??
Rezumarea primului mesaj :
Salut stiu ca nu trebuie sa deschid asa topic dar ajutati-ma sa populez forumul!!Va rog!!Cineva??
Salut stiu ca nu trebuie sa deschid asa topic dar ajutati-ma sa populez forumul!!Va rog!!Cineva??
Re: Cum populez forumul??
Lyzzi tocmai am deschis un topic nimeni nu-mi raspunde
Rezolvat?
Îţi dai seama, că activitatea şi statisticile forumului tău nu vor creşte peste noapte, nu? Este imposibil, ca peste noapte, să ţi se înregistreze 200 de utilizatori şi să posteze 1000 de mesaje..
El crede în minuni.
Din păcate nu prea vă putem ajuta să vă populaţi forumul ,principalul obiectiv este să aveţi activitate pe forum ,altfel nu o să rezolvaţi nimica.
Incearca sa-i faci mai multa publicitate pe forumuri, comunitati (cum este aceasta), retele de socializare (Facebook, Twitter) etc.
Poti de asemenea folosi Google Adwords.
www.adwords.google.ro/
Poti de asemenea folosi Google Adwords.
www.adwords.google.ro/
Aţi primit răspunsuri suficiente şi pertinente. Ne pare rău, dar noi nu putem să vă oferim decât mici idei/ sugestii, nu putem transfera utilizatorii/mesajele sau altele de exemplu din forumul de suport în forumul dvs. sau vice versa. După părerea mea, un forum de succes mereu va avea o temă interesantă , placută ochiului şi subiecte de calitate (care nu le citeşti oriunde).
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Pot folosi pe forumul meu tema de pe forumul de suport? - Edit 1960 - Nu ! [R]
» Anunt,Voteaza forumul nostru si Bine ati venit pe forumul...
» Am O Problema PuNNcT. Da Scripturile De La Forumul Meu La Forumul Lui :|
» Cum mut forumul in stanga si fundalul cat forumul?
» Backup la tot forumul ?
» Anunt,Voteaza forumul nostru si Bine ati venit pe forumul...
» Am O Problema PuNNcT. Da Scripturile De La Forumul Meu La Forumul Lui :|
» Cum mut forumul in stanga si fundalul cat forumul?
» Backup la tot forumul ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum