Membri forumului sa poata raspunde la tutoriale
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Raspundere la tutoriale
Membri forumului sa poata raspunde la tutoriale
Buna Ziua Vizitator
Propun ca sa se modifice permisiunile la forumul tutoriale incat membri forumului pot raspunde la mesaje, dar sa nu poata sa creeze topicuri.
Sper sa fi deacord cu mine Vizitator
O zi buna
Propun ca sa se modifice permisiunile la forumul tutoriale incat membri forumului pot raspunde la mesaje, dar sa nu poata sa creeze topicuri.
Sper sa fi deacord cu mine Vizitator
O zi buna
Re: Membri forumului sa poata raspunde la tutoriale
Să nu să se poată răspunde la tutoriale este o permisiune sub standardele fiecărui forum de suport, deci nu se va modifca asta niciodată.
Nu isi are rostul deloc fiindca toate forumurile de support oficiale si neoficiale au permisiunile modificate incat sa nu se poata raspunde la acele tutoriale si nu se va mai modifica acest lucru niciodata vorba lui Lucian.
Am să votez nu ,deoarece nu prea are rost acest lucru ,doar pentru a mai avea un mesaj în plus ?
Nu mulţumesc ,o să fie prea mult off-topic : Mişto,Bun tutorial ,etc.
Nu mulţumesc ,o să fie prea mult off-topic : Mişto,Bun tutorial ,etc.
Nu cred ca este o idee buna. Majoritatea vor f de genul acesta: Fain, super, bravo, sau: ajutor nu stiu sa fac X Y.
Daca au nevoie de suport pot posta in sectiunea corespunzatoare si daca doresc sa il felicite pe autor o poate face prin Mesageria privata.
Votul meu este Nu.
Daca au nevoie de suport pot posta in sectiunea corespunzatoare si daca doresc sa il felicite pe autor o poate face prin Mesageria privata.
Votul meu este Nu.
In sectiunea de tutoriale si in cea de intrebari frecvente au fost retrase drepturile de postare pentru membri special ca sa nu apara spam-ul, mesaje gen "bun, bravo, etc." Staff-ul mai posteaza atunci cand este ceva nou sau doar in cazuri speciale. De aceea de celele mai multe ori preferam sa editam tutorialele si sa le actualizam decat sa postam in acelasi topic.
De asemenea trebuie sa mentionez ca este o alegere definitiva
Sugestie arhivata.
De asemenea trebuie sa mentionez ca este o alegere definitiva
Sugestie arhivata.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Cum pot face ca membri mei sa poata da like forumului pe facebook?
» cum pot sa fac ca membri forumului sa nu poata posta intrun topic de 2 ori?
» Cum pot face incat doar membri sa poata vedea continutul forumului
» As putea sa fac un grup in care membri lui sa nu poata modera?
» unii membri sa nu poata vedea anumite subiecte
» cum pot sa fac ca membri forumului sa nu poata posta intrun topic de 2 ori?
» Cum pot face incat doar membri sa poata vedea continutul forumului
» As putea sa fac un grup in care membri lui sa nu poata modera?
» unii membri sa nu poata vedea anumite subiecte
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum