Contur la numele,si la lagenda
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Contur la numele,si la lagenda
Salut mi-am instalat o tema si numele userului si la legenda e scris subrirel cum sa fac sa fie ami conturat! scrisu!
Re: Contur la numele,si la lagenda
Pe forumul dvs nu este nici subtirel sau "subrirel"
Salutare.
Eu văd totul conturat. Forumul dvs. este cel din profil?
Eu văd totul conturat. Forumul dvs. este cel din profil?
Da dar uitete pe forumul asta e punit mai gros,conturat1 nu se pote de facut si pe forumul meu acolo ca la tema ceea era mai frumos
Bună seara,
Cred că vă refereţi la bold. Tot ce trebuie să faceţi este să :
1. Mergeţi la ranguri din PA - Utilizatori şi grupuri - Administrare ranguri - - Titlu rangului şi adăugaţi numele între:
2. Adăugaţi în Foaia de stil CSS:
Cred că vă refereţi la bold. Tot ce trebuie să faceţi este să :
1. Mergeţi la ranguri din PA - Utilizatori şi grupuri - Administrare ranguri - - Titlu rangului şi adăugaţi numele între:
- Cod:
<b>NUME RANG</b>
2. Adăugaţi în Foaia de stil CSS:
- Cod:
.gensmall a{
font-style:bold;}
Nici un efect! LA legenda tot asa ramine si membrii si mesajele tot slabe sunt pote din cauza temei!
Hm... Acum observ. Dvs. aveţi deja conturat, deci nu mai putem contura. Ne puteţi arăta un print?
https://2img.net/h/i1059.photobucket.com/albums/t435/iioonnu/capture-20120612-220041.png
Eu cind pun nui nici o schimbare! Din ce cauza!
Eu cind pun nui nici o schimbare! Din ce cauza!
Păi şi mai exact ce doriţi? Bold există deja.. ce puteţi face este să măriţi doar fontul:
- Cod:
.gensmall a{
font-size: 12px;}
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum