Cum scap de subforumuri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum scap de subforumuri
Salut! Pe pagina de index am fkt o categorie in ea un forum si in el inca un forum si cum fac sa nu se mai vada pe pagina de index sa se vada dak dai click pe primul forum
Ultima editare efectuata de catre Ciumbalalala in Mar Iun 12, 2012 4:36 pm, editata de 1 ori
Re: Cum scap de subforumuri
Salutare.
Panoul de Administrare => Afisare => Pagina de start => Structura si ierarhie => Ierahie => Link catre nivelele inferioare : Nu.
Panoul de Administrare => Afisare => Pagina de start => Structura si ierarhie => Ierahie => Link catre nivelele inferioare : Nu.
Man deci este pus pe nu acolo si tot nu merge forumul esti phpbb3 deci snt 2 forumuri unu peste altu si unu e mai mic si tto apare si eu nu vr sa apara ala mai mic vr sa apara doar categoria si primu forumu al doilea forum sa se vada doar in primul nu in index
Forumul dvs. este cel din profil? Dacă da, eu nu văd vreun subforum pe index, dacă nu, vă rog să vă treceţi adresa forumului respectiv.
Pe lânga asta, verificaţi dacă nu aţi adăugat manual link-ul subforumului în descrierea unui forum.
Pe lânga asta, verificaţi dacă nu aţi adăugat manual link-ul subforumului în descrierea unui forum.
Nu vad nici un subforum pe forumul dvs.
Da acela este forumul si ati vazut la categoria .... - download scrie acolo filme online si sub el scrie filme romanesti etc...
si eu vr sa fac sa numai apara sau cum fac un subforum
si eu vr sa fac sa numai apara sau cum fac un subforum
Gata am descoperit am rezolvat
Ciumbalalala, vă rog să nu mai folosiţi limbajul sms! Scrieti cuvintele intregi, de asemenea vă reamintim că mesajele duble nu sunt acceptate decât dacă a trecut o perioada de 24 de ore de la ultimul mesaj (folosiți butonul edit).
Mulţumesc pentru înţelegere!
Mulţumesc pentru înţelegere!
Subiecte similare
» Subforumuri in descrierea altor subforumuri
» cum scap de icon
» Cum scap de o linie
» Cum scap de un mesaj
» cum scap de translate
» cum scap de icon
» Cum scap de o linie
» Cum scap de un mesaj
» cum scap de translate
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum