Un nou camp
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Sunteti de acord?
Un nou camp
La modelul de cerere de imagini sa adaugam campul "Font-ul" ca cei care doresc sa rezolve cererea,sa stie cu ce font sa lucreze.
Sunteti de acord?
Cu multa stima,Puma'.
Sunteti de acord?
Cu multa stima,Puma'.
Ultima editare efectuata de catre Puma' in Lun Iun 11, 2012 5:48 pm, editata de 1 ori
Puma'- Membru Forumgratuit
Varsta : 28
Data înscrierii : 25/05/2012
Mulțumiri : 0
Re: Un nou camp
Ideam Kevin.
Buna ziua,
Foarte buna propunerea, dar acest camp sa fie optional ( nu toti stiu fontul dorit; unii nu stiu nici ce este un font) .
Votul meu este Pro.
PS: Adauga un sondaj pentru a putea vota.
Foarte buna propunerea, dar acest camp sa fie optional ( nu toti stiu fontul dorit; unii nu stiu nici ce este un font) .
Votul meu este Pro.
PS: Adauga un sondaj pentru a putea vota.
Vexx- Membru activ
Varsta : 27
Data înscrierii : 20/04/2012
Mulțumiri : 4
Salutare!
Am adaugat si sondajul.
Am adaugat si sondajul.
Nu sunt de acord fiindca acest lucru se poate posta si la Informatii suplimentare deci nu isi are deloc rostul.
Am votat Nu.
Am votat Nu.
Nu stiu ce sa votez. Parca sunt decord cu Kevin, parca cu Blur.. Nu stiu ce sa votez, ma abtin ,dar ma voi gandi apoi.
Pentru cei care votati,va rog sa va exprimati si parerea.
Sunt în totalitate de acord cu Kevin. Nu are nici un rost acest nou câmp, automat votul meu este NU.Kevin a scris:acest lucru se poate posta si la Informatii suplimentare
In cazul in care sti fontul poti sa iti ajuti designer-ul sa iti faca ce doresti mai bine. Deci cum a zis si Kevin, exista deja un camp in care poti postqa fontul. Deci votul meu este nu.
Nu ne deranjeaza dar nici nu este ceva care ne-ar ajuta mult..Votul meu este totusi Da.
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» 2 imagini pe un camp
» Camp in profil: Adresa blog
» Culoare camp rank!
» Cum pot modifica acest camp
» Camp indepartat de imaginea autorului!
» Camp in profil: Adresa blog
» Culoare camp rank!
» Cum pot modifica acest camp
» Camp indepartat de imaginea autorului!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum