Propun sa se vada de la cine a primit +
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 2 din 4 • Distribuiţi
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
sa se vada de la cine a primit +
Propun sa se vada de la cine a primit +
Rezumarea primului mesaj :
Salutare as vrea sa propun sa se poata faca Ca daca cineva primeste un + jos sup mesajul lui a scrie de ex : D@NG3R a primit un + de la : si de ca cati a primit sau in loc de + sa se puna ce vrea
Salutare as vrea sa propun sa se poata faca Ca daca cineva primeste un + jos sup mesajul lui a scrie de ex : D@NG3R a primit un + de la : si de ca cati a primit sau in loc de + sa se puna ce vrea
Ultima editare efectuata de catre D@NG3R in Mier Iun 13, 2012 7:20 pm, editata de 3 ori
Re: Propun sa se vada de la cine a primit +
Am votat Nu. Nu stiu ce rost isi are reputatia fiindca am vazut pe multe forumuri dand reputatie aiurea si nu isi are rostul chiar deloc deci votul meu este prin aceasta propozitie.
Am votat NU ,deoarece daca sti putin JS se poate realiza acest lucru cum este si la facebook ,deja 2-3 persoane de pe forumotion stiu sa faca acest lucru (nu le mai retin numele) ,invatati frati mei JS nu totu mura in gura.
P.S - Ce conteaza de la cine primesti + ?
E treaba voastra mie mi se pare o parere buna... ca sa sti de la cine ai primit plus ca sa sti cine ti-a apreciat mesajul e treaba voastra votati cum vreti dupa bunul plac
Doodle! a scris:Am votat NU ,deoarece daca sti putin JS se poate realiza acest lucru cum este si la facebook ,deja 2-3 persoane de pe forumotion stiu sa faca acest lucru (nu le mai retin numele) ,invatati frati mei JS nu totu mura in gura.
Sincer tu stii ce vorbesti , sa invatam putin js , ca sa faci un astfel de sistem iti trebuie o baza de date exterioara , treaba este destul de complicata....
De ce vorbeşti dacă nu ştii cum se face? Aici e nevoie şi de PHP, nu doar de JS. Apropo, învaţă tu puţin JavaScript.Doodle! a scris:Am votat NU ,deoarece daca sti putin JS se poate realiza acest lucru cum este si la facebook ,deja 2-3 persoane de pe forumotion stiu sa faca acest lucru (nu le mai retin numele) ,invatati frati mei JS nu totu mura in gura.
Buna sugestie, as vrea sa vad cine mia dat un like.
Doodle! a scris:Am votat NU ,deoarece daca sti putin JS se poate realiza acest lucru cum este si la facebook ,deja 2-3 persoane de pe forumotion stiu sa faca acest lucru (nu le mai retin numele) ,invatati frati mei JS nu totu mura in gura.
Nu se poate face orice lucru cu "js" (javascript).
Apropo, daca sustii ca se poate face, de ce nu faci un tutorial despre asta? Ca de stiut , toti stiu cum sa faca.
Vexx- Membru activ
Varsta : 27
Data înscrierii : 20/04/2012
Mulțumiri : 4
Am zis cumva ca stiu JS ?
Si ba da se poate face cu js blur ,ldseign (sau cum se numea) a reusit sa faca cu putina munca.
Si ba da se poate face cu js blur ,ldseign (sau cum se numea) a reusit sa faca cu putina munca.
Doodle!, controlaţi cuvântul puţin.
Tu ai vrut sa zici de lgforum si dion , ei au facut ceva pe forumurile lor si iti garantez eu ca , este destul de greu.
Da ,de ei doi zic am uitat cum ii chema ,ma scuzati ca am zis "putin" dar m-a scapat gura de nervi pe cei care vor totu mura in gura.
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Sa nu mai vada Vizitatori forumul si Sa vada Inregistrarea.
» Cum pot face sa se vada continutul unui forum ,dar sa nu se vada pe forum.
» Propun descriere topicuri
» Propun stergere forumurilor
» Propun robot/chat
» Cum pot face sa se vada continutul unui forum ,dar sa nu se vada pe forum.
» Propun descriere topicuri
» Propun stergere forumurilor
» Propun robot/chat
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 2 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum