Schimbarea imaginii la rang
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Salut, astazi am vrut sa fac o propunere pentru schimbarea rangului la Designer si Asistent.
Acestea sunt rangurile:
Desginer:
Asistent:
Am facut un sondaj pe baza acestei propuneri. Astept raspunsurile dvs.
Acestea sunt rangurile:
Desginer:
Asistent:
Am facut un sondaj pe baza acestei propuneri. Astept raspunsurile dvs.
Re: Schimbarea imaginii la rang
Salutare.
Sincer să fiu, apreciez munca, şi rangurile propuse sunt drăguţe în sine, dar toate forumurile de suport folosesc aceleaşi imagini, în plus, nu prea văd necesitatea de a fi schimbate.
Sincer să fiu, apreciez munca, şi rangurile propuse sunt drăguţe în sine, dar toate forumurile de suport folosesc aceleaşi imagini, în plus, nu prea văd necesitatea de a fi schimbate.
Buna Seara!
Nu vad rost ca rank-urile sa fie schimbate,ele sunt frumoase dar colturile par taiate.Cum zice si Lucian,toate forumurile de suport au aceleasi rank-uri.Deci nu sunt de acord.
Nu vad rost ca rank-urile sa fie schimbate,ele sunt frumoase dar colturile par taiate.Cum zice si Lucian,toate forumurile de suport au aceleasi rank-uri.Deci nu sunt de acord.
Puma'- Membru Forumgratuit
Varsta : 28
Data înscrierii : 25/05/2012
Mulțumiri : 0
Îmi voi susține în continuare punctul de vedere despre acest forum; cum am mai zis, Forumul de Suport Român, arată perfect așa cum este.
Nu vad rostul pentru a se schimba imaginile la ranguri, deoarece toate forumurile de suport au aceleasi rankuri.
Sunt frumoase Kevin dar cum toate forumurile de suport au aceleasi ranguri nu ar fi frumos
Nu,de ce?rank-urile nici nu imi plac pentru ca prin marginii parca au zigzaguri,sunt frumoase si astea actuale,deci am votat Nu.
Rankurile FG sunt perfecte ,o sugestie mai buna era sa adaugati la cei debutanti rankuri.
Atat timp cat avem unele, care sunt standard forumurilor de suport forumgratuit, nu vad de ce le-am schimba.
In plus, imaginile propuse sunt de o calitate ce lasa de dorit.
Propunere respinsa si arhivata.
In plus, imaginile propuse sunt de o calitate ce lasa de dorit.
Debutantii au rank-uri, respectiv cele la care debuteaza.Rankurile FG sunt perfecte ,o sugestie mai buna era sa adaugati la cei debutanti rankuri.
Propunere respinsa si arhivata.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Schimbarea imaginii la pozitionarea mouse-lui pe ea[R]
» Script pentru schimbarea imaginii
» schimbarea imaginii background-ului din tabel
» Schimbarea imaginii la pozitionarea mouse-ului deasupra sa
» Script pentru schimbarea imaginii unui citat pe un forum phpBB3
» Script pentru schimbarea imaginii
» schimbarea imaginii background-ului din tabel
» Schimbarea imaginii la pozitionarea mouse-ului deasupra sa
» Script pentru schimbarea imaginii unui citat pe un forum phpBB3
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum