Script pentru tabel
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Script pentru tabel
Rezumarea primului mesaj :
Buna ziua .
As dori si eu un script pentru un tabel care sa arate ca in aceasta imagine:
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/801/forumuw.png/
am cautat prin forum dar nu am gasit unul care sa imi iasa la fel ca acesta.
Daca se poate spuneti-mi si pasii care trebuiesc urmati ,unde anume trebuie pus scriptul ,etc.Tema forumului este invision.
Multumesc.O zi buna
//taguri sterse
Buna ziua .
As dori si eu un script pentru un tabel care sa arate ca in aceasta imagine:
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/801/forumuw.png/
am cautat prin forum dar nu am gasit unul care sa imi iasa la fel ca acesta.
Daca se poate spuneti-mi si pasii care trebuiesc urmati ,unde anume trebuie pus scriptul ,etc.Tema forumului este invision.
Multumesc.O zi buna
//taguri sterse
Re: Script pentru tabel
Se poate pune in PA -> Afisare -> Pagina de start -> Generalitati sau se poate pune la forumurile din categorii PA-> Categorii si Forumuri -> Adaugati la Continut codul dat de L! la forumurile unde vreti sa apara tabelul.
Pai se poate adauga unde doriti sa apara. De exemplu, pe acel forum codul a fost adaugat in Descrierea forumului de la administrarea categoriilor si forumurilor din panoul de administrare.
L! a scris:Pai se poate adauga unde doriti sa apara. De exemplu, pe acel forum codul a fost adaugat in Descrierea forumului de la administrarea categoriilor si forumurilor din panoul de administrare.
Cu tot respectul pentru ajutorul oferit.....nu reusesc sa ai dau de cap.Am sters toata categoria,am refacut-o din nou ,am pus scriptul asa cum mi-ai zis ....si nimic tot nu imi apare asa cum vreau eu.Scriptul l-am verificat cu un programator on line html,este foarte bun dar nu reusesc sa il pun in forum
Mustang, va reamintim ca mesajele duble nu sunt acceptate decât daca a trecut o perioada de 24 de ore de la ultimul mesaj (folosiţi butonul edit).
Multumesc pentru întelegere!
Multumesc pentru întelegere!
Vizitato- Vizitator
Mustang, deci accesati Panoul de Administrare => General => Forum => Categorii si forumuri => Click pe iconita (Modifica), la forumul in care doriti sa adaugati tabelul. Iar codul il adaugati la campul Descriere:
- Cod:
<table border="1" width="100%" align="center" style="text-align: center;">
<tr>
<td><a href="LINK">TEXT</a></td>
</tr>
<tr>
</tr>
</table>
Ok ,am rezolvat L!,esti pe aproape ,este mai complex decat mi-ai zis tu dar am rezolvat .
Multumesc pentru ajutor L!
P.S Fara suparare cosmin dar unde vezi dublu post???eu vad ca toate raspunsurile mele sant cu edit.
Multumesc pentru ajutor L!
P.S Fara suparare cosmin dar unde vezi dublu post???eu vad ca toate raspunsurile mele sant cu edit.
Cu placere.
Dublul post apare mai sus, dupa ce v-ati cerut scuze de la Lycan, ati mai postat un mesaj. (amandoua in acelasi minut - 12:08)
Daca tot nu-l observati nici acuma, va invit pe mesageria privata sa discutam acest subiect.
Daca tot nu-l observati nici acuma, va invit pe mesageria privata sa discutam acest subiect.
Vizitato- Vizitator
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Script pentru tabel
» Script Tabel !
» Script cod tabel cu casa regulament
» Script Tabel in portal
» Script Tabel Anunturi
» Script Tabel !
» Script cod tabel cu casa regulament
» Script Tabel in portal
» Script Tabel Anunturi
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum