o mica problema la templeturi
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
o mica problema la templeturi
sallut eu la forumu meu folosesc modul invision dc nu ma lasa sa intru la templeturi pentru ca daca ma pun phpbb2 o sa mi se schimba tema si nu vreau sa mi se schimbe am muncit mult la forum sa iasa asa cum trebe link forum: www.freakz.4ulike.com
Re: o mica problema la templeturi
Pentru ca versiunile Invision si phpbb3 nu se pot modifica pe baza template-urilor. Doar versiunile phpBB2 si punBB sunt pe baza de template.
poi cum sa fac sa ma pot folosi de templeturi sa imi schimb in phpbb2 dar sa ramana tema actuala
Pai odata ce folosesti tema de Invision si vrei sa o schimbi pe tema de phpBB2 nu poti sa faci acest lucru.
Daca schimbi versiune doar tema va fi skimbata forumul nu va fi afectat
stiu dar imi place mult tema si pe invision stau si categoriile aranjate cum trebuie
Pai categoriile raman cum sunt numai structura lor si tema se modifica atata tot.
Doar template-urile versiunilor Phpbb2 si PunBB sunt afectate de aceste modificari.
Daca doriti sa faceti ceva m-ai special exista jQuery cu care puteti face ca in templateuri.
Iar daca aveti cunostinte medii in CSS si in HTML puteti face acea tema si pe phpBB2, aproape la fel.
FrEaKz™, va recomand sa incercati sa nu mai folositi limbajul sms.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Imagine mai mica
» Slideshow - o mica problema
» O mica problema la Butoanele de Navigare Forum !
» mica problema forum meniu si logo!
» O mica intrebare
» Slideshow - o mica problema
» O mica problema la Butoanele de Navigare Forum !
» mica problema forum meniu si logo!
» O mica intrebare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum