Prima zi de vara
Pagina 3 din 3 • Distribuiţi
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Prima zi de vara
Rezumarea primului mesaj :
Buna ziua!
Azi este prima zi vara.Cum va simtiti in aceasta zi?Sunteti incantati ca a sosit acest anotimp?
Eu unul sunt foarte bucuros deoarece mai sunt cateva saptamani si luam vacanta,o sa fie mai multa activitate pe forum.Vom merge in excursii,gratare,la strand,vom face orice lucru posibil ca sa ne distram.
Astept parerea voastra despre acest anotimp si cum o sa-l petreceti.
Buna ziua!
Azi este prima zi vara.Cum va simtiti in aceasta zi?Sunteti incantati ca a sosit acest anotimp?
Eu unul sunt foarte bucuros deoarece mai sunt cateva saptamani si luam vacanta,o sa fie mai multa activitate pe forum.Vom merge in excursii,gratare,la strand,vom face orice lucru posibil ca sa ne distram.
Astept parerea voastra despre acest anotimp si cum o sa-l petreceti.
Puma'- Membru Forumgratuit
Varsta : 28
Data înscrierii : 25/05/2012
Mulțumiri : 0
Re: Prima zi de vara
Şurubelniţă a scris:mesaj sters
Tu postezi doar ca sa te aflii in treaba? Adica am vazut ca la ultimile subiecte ai post numa pentru a face cat mai multe mesaje?
Eu ma duc la mare a 3 oara in vara asta si cam atat Pe la un fotbal , etc etc .
Vacanta de vara din acest an!
Deci...vacanta de vara tocmai a sosit. Sunteti fericiti? Ce propuneti sa faceti? Eu as vrea sa merg la mare...
O aştept încă , la mine după 5 soseşte relaxarea complet , îmi propun să mă distrez ,mai ales că am terminat a VIII-a şi o să mă simt liber , nu mai am stres de nimic
Ei bine , eu ma pregatesc de clasa a 8-a , iar apoi de liceu, deoarece as vrea sa fac ceva mai neobisnuit , in familia mea..
Prin august , sper sa ajung in Marea Britanie , la niste rude , iar daca nu va fi posibil , Mamaia (statiunea , nu bunica) , ma asteapta
Prin august , sper sa ajung in Marea Britanie , la niste rude , iar daca nu va fi posibil , Mamaia (statiunea , nu bunica) , ma asteapta
M-am distrat in ea, acum a trecut si a inceput scoala.
Plictisitor.
Plictisitor.
Destul de frumos a fost.
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum