Pagina cu Alerte [R]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Pagina cu Alerte [R]
Salut!Am o intrebare mai ciudata..si nu stiu daca o sa intelegeti despre ce e vorba....
Cum pot face si eu o pagina,care daca dai click pe el iti vor aparea multe alerte..sa zicem 150 de alerte..si tre sa tot dai OK sau sa raspunzi uneori la anumite intrebari?
Niste poze:
.....
etc
Cum pot face si eu o pagina,care daca dai click pe el iti vor aparea multe alerte..sa zicem 150 de alerte..si tre sa tot dai OK sau sa raspunzi uneori la anumite intrebari?
Niste poze:
.....
etc
Re: Pagina cu Alerte [R]
Cunosc un astfel de script ... sau sistem ... cum dorsti sa-l numesti ...
Am dorit sa-l postez aici ... numai ca datorita lui se creaza foarte mult spam ... ceea ce ar putea deteriora forumul dumneavoastra ...
Eu unu nu permit asa ceva ... daca alti moderatori cred ca e bine, o sa-ti furnizeze ei un cod asemanator, sau acelasi daca-l stiu )
Am dorit sa-l postez aici ... numai ca datorita lui se creaza foarte mult spam ... ceea ce ar putea deteriora forumul dumneavoastra ...
Eu unu nu permit asa ceva ... daca alti moderatori cred ca e bine, o sa-ti furnizeze ei un cod asemanator, sau acelasi daca-l stiu )
Eu nu cunosc decit unul cu 500, dar daca il pui pe asta, nu mai iesi de acolo 2 ore.
- Spoiler:
- GLUMEAM
Vizitato- Vizitator
1960 a scris:Eu nu cunosc decit unul cu 500, dar daca il pui pe asta, nu mai iesi de acolo 2 ore.Tu vrei sa iti faci un forum din cauza caruia sa sughiti mereu, sau un forum care sa aiba cit mai multi vizitatori si useri ?
- Spoiler:
GLUMEAM
Aiurea...
Eu doar vroiam sa fie o sectiune acolo,pentru fun...
Daca nu aveti un astfel de cod sau ce o fi el nu e nimic....merci oricum!
SDdB: te rog sa nu ne pici pica ... numai ca asa ceva, un astfel de "fun" poate cauza spam ...
Conditiile generale specifica ca nu se afcepta in componenta unui forum spamuri
Conditiile generale specifica ca nu se afcepta in componenta unui forum spamuri
Ok,am inteles...puteti inchide topicul!
Subiecte similare
» Cum adaug Pagina (HTML) creata de mine ca Pagina de start
» Adaugare pagina html ca pagina de start
» Cum setez o pagina HTML ca "Pagina de start"
» Cum afisez o alta pagina , pe pagina mea ?
» Cum fac sa fie pe prima pagina SUBIECTE MESAJE cu imagini dar sa am si Avatar Micut pe Prima Pagina
» Adaugare pagina html ca pagina de start
» Cum setez o pagina HTML ca "Pagina de start"
» Cum afisez o alta pagina , pe pagina mea ?
» Cum fac sa fie pe prima pagina SUBIECTE MESAJE cu imagini dar sa am si Avatar Micut pe Prima Pagina
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum