Bold la rang bicolor si nume cu culoare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Bold la rang bicolor si nume cu culoare
Buna ziua Vizitator,
Am incercat sa pun
Stiu ca se poate pune bold la rang si din template dar nu imi mai aduc aminte cum
Am incercat sa pun
- Cod:
<b>Administrator</b>
Stiu ca se poate pune bold la rang si din template dar nu imi mai aduc aminte cum
Ultima editare efectuata de catre Covrigel in Mier Mai 23, 2012 8:49 pm, editata de 1 ori
Re: Bold la rang bicolor si nume cu culoare
Salutare.
Deci, problema e legata doar de numele de utilizator, corect? Verificati 2 puncte:
- Panoul de Administrare => Utilizatori & Grupuri => Utilizatori => Optiunile utilizatorilor => Membri => Nume de utilizatori colorate? : Da;
- Panoul de Administrare => Utilizatori & Grupuri => Grupuri => Administrarea Grupurilor => Editati grupul respectiv => Aplicati culoarea, membrilor acestui grup? : Da.
Deci, problema e legata doar de numele de utilizator, corect? Verificati 2 puncte:
- Panoul de Administrare => Utilizatori & Grupuri => Utilizatori => Optiunile utilizatorilor => Membri => Nume de utilizatori colorate? : Da;
- Panoul de Administrare => Utilizatori & Grupuri => Grupuri => Administrarea Grupurilor => Editati grupul respectiv => Aplicati culoarea, membrilor acestui grup? : Da.
Nu ma refer la culoarea membrilor ci a staffului nu se vede cand posteaza adica eu am culoarea portocaliu si numele imi apare alb (la toate grupurile la nume)
Si boldul am adaugat <b> </b> si nu merg nu apare numele cu bold.Stiu ca se poate aceasta treaba cu boldul si din template.
Mentionez ca folosesc versiunea PunBB
Si boldul am adaugat <b> </b> si nu merg nu apare numele cu bold.Stiu ca se poate aceasta treaba cu boldul si din template.
Mentionez ca folosesc versiunea PunBB
Gasiti acest cod in Foaie de stil CSS:
Cat despre rang eu unul il vad bold, dar incercati:
- Cod:
.user, .user a, .user span, .user-info {
color: white !important;
}
Cat despre rang eu unul il vad bold, dar incercati:
- Cod:
<strong>NUME RANG</strong>
Adauga cu [ si ] la mine asa este si functioneaza
Am rezolvat cu numele colorat la staff dar la membri se vede maro cum il fac alb ?
Si la rang am <strong></strong> se vede in PA dar in subiect nu.
Si mai am o problema cu imaginea rang uitati cum se vede
vreau ranngul imagine sub rangul normal
Si la rang am <strong></strong> se vede in PA dar in subiect nu.
Si mai am o problema cu imaginea rang uitati cum se vede
vreau ranngul imagine sub rangul normal
Va rog sa postati template-ul viewtopic_body aici. Multumesc.
Gasiti in template:
Cat despre rang, eu il vad foarte bine, chiar si din imaginea de mai sus, e exact cum doriti (bold + bicolor).
Pentru culoarea membrilor simpli, adaugati in Foaie de stil CSS:
- Cod:
{postrow.displayed.POSTER_RANK_NEW}
- Cod:
<br />
Cat despre rang, eu il vad foarte bine, chiar si din imaginea de mai sus, e exact cum doriti (bold + bicolor).
Pentru culoarea membrilor simpli, adaugati in Foaie de stil CSS:
- Cod:
.pun .user-ident .username{
color: #FFF;
}
nu functioneaza
- Cod:
.pun .user-ident .username{
color: #FFF;
}
Covrigel, v-as ruga ca data viitoare sa deschideti cate un topic pentru fiecare problema in parte.
Multumesc.
Multumesc.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Bold la nume
» Efect umbra la rang-uri, problema cu bold-ul
» Nume Rang
» Cum pot sa pun nume sus rang/jos
» nume si rang sub avatar
» Efect umbra la rang-uri, problema cu bold-ul
» Nume Rang
» Cum pot sa pun nume sus rang/jos
» nume si rang sub avatar
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum