Probleme - Scrolling
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Probleme - Scrolling
Acum vreo 2 ani am folosit un cod pentru scroll (marquee), l-am pus probabil in descrierea forumului, nu sunt foarte sigur dar cred ca acolo deoarece apare pe toate paginile.
Problema mea e ca as vrea sa-l scot/sterg, dar nu-l mai gasesc(l-am cautat peste tot dar nu dau de el). Daca poate cineva sa-mi dea un sfat, multumesc anticipat!
Problema mea e ca as vrea sa-l scot/sterg, dar nu-l mai gasesc(l-am cautat peste tot dar nu dau de el). Daca poate cineva sa-mi dea un sfat, multumesc anticipat!
Ultima editare efectuata de catre adysan11 in Mier Mai 23, 2012 6:53 pm, editata de 1 ori
Re: Probleme - Scrolling
Sunt goale toate casutele la Generalitati - Mesaje pe pagina de start
Ne puteti oferi un cont de teste cu acces la panoul de administrare pentru a va ajuta ?
Salutare.
Daca apare pe toate paginile si nu e descriere forumului:
Panoul de Administrare => General => Mesaje si e-mailuri => Anunturi. Verificati daca nu aveti un anunt sau mai multe in lista
Daca apare pe toate paginile si nu e descriere forumului:
Panoul de Administrare => General => Mesaje si e-mailuri => Anunturi. Verificati daca nu aveti un anunt sau mai multe in lista
Acolo era!
Mama lui de scroll
Merci frumos!
Mama lui de scroll
Merci frumos!
Vizitato- Vizitator
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum