Posibilitatea de a contacta un administrator fara a posta
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Considerati ca administratorul ar trebui sa poata fi contactat fara a posta obligatoriu in prealabil mesaje?
Posibilitatea de a contacta un administrator fara a posta
Salutare!
Am creat un cont pentru a trimite un mesaj privat administratorului in vederea recuperarii unei parole, conform instructiunilor de aici.
Cu toate acestea, este obligatoriu sa am unul (sau mai multe?) post-uri pentru a avea dreptul de a trimite un mesaj privat.
Pentru a facilita comunicarea, posibilitatea de a contacta un administrator ar trebui sa nu fie limitata de numarul de post-uri.
Numai bine!
a.
Am creat un cont pentru a trimite un mesaj privat administratorului in vederea recuperarii unei parole, conform instructiunilor de aici.
Cu toate acestea, este obligatoriu sa am unul (sau mai multe?) post-uri pentru a avea dreptul de a trimite un mesaj privat.
Pentru a facilita comunicarea, posibilitatea de a contacta un administrator ar trebui sa nu fie limitata de numarul de post-uri.
Numai bine!
a.
Re: Posibilitatea de a contacta un administrator fara a posta
Salutare.
Nu cred ca e obositor sa comentati vreo 2 subiecte din Discutii generale.
Nu cred ca e obositor sa comentati vreo 2 subiecte din Discutii generale.
Salutare,
Pentru a trimite Mesaje Private, aveţi nevoie de 1 mesaj pe forum, pe care îl puteţi face foarte uşor prezentându-vă aici: https://help.forumgratuit.ro/t659-introducere-de-membri .
Pentru a trimite Mesaje Private, aveţi nevoie de 1 mesaj pe forum, pe care îl puteţi face foarte uşor prezentându-vă aici: https://help.forumgratuit.ro/t659-introducere-de-membri .
Este o masura de securitate acest mesaj cerut , pentru a nu se face spam prin mesageria privata !
Votez nu ,este greu sa faceti doua trei posturi ca sa trimiteti un mesaj privat ?
Este complicat sa faci 1 post doar prezendandu-te...
Am votat nu.
Am votat nu.
Pagnel- Membru Forumgratuit
Localizare : Ramnicu Valcea
Data înscrierii : 08/11/2011
Mulțumiri : 0
În concluzie, acest lucru nu v-a fi realizat pe Forumul de suport.
Arhivat.
Arhivat.
Subiecte similare
» Vizitatori pot posta subiecte fara sa fie inregistrati
» Cum pot da la un utilizator administrator fara acces la PA
» Posibilitatea de a oferi DNS serverelor de joc
» Nu puteti posta link-uri externe sau adrese e-mail in primele 7 zile de la inscriere. Va rugam sa contactati un administrator pe
» Mi s-a suspendat accesul la forum fara sa fiu anuntat.. sau fara a fi avertizat
» Cum pot da la un utilizator administrator fara acces la PA
» Posibilitatea de a oferi DNS serverelor de joc
» Nu puteti posta link-uri externe sau adrese e-mail in primele 7 zile de la inscriere. Va rugam sa contactati un administrator pe
» Mi s-a suspendat accesul la forum fara sa fiu anuntat.. sau fara a fi avertizat
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum