Instiintare pe mail la inregistrarea unui membru nou
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Instiintare pe mail la inregistrarea unui membru nou
Imi puteti spune va rog de unde pot dezactiva optiunea de a fi instiinta pe mail la fiecare inregistrare noua ? De fiecare cand o persoana se inregistreaza pe forum primesc detalii pe mail,de unde o pot activa? va multumesc
Ultima editare efectuata de catre xlaurashadyx in Dum Mai 20, 2012 8:43 pm, editata de 1 ori
Re: Instiintare pe mail la inregistrarea unui membru nou
Intrati in PA -> Utilizatori si Grupuri -> Optiunile utilizatorilor -> Activarea noilor membri -> Bifati Activare Automata.
PA->Utilizatori & Grupuri->Utilizatori->Optiunile utilizatorilor->Activarea noilor membrii : Activare automata->Trimiterea unui mail de notificare la inscrierea noilor utilizatori : Nimeni
MonSter nu stiu cu ce conteaza raspunsul tau odata ce eu am raspuns cu acelasi lucru.
Multumesc,ei se activeaza prin click-> link in e-mail-ul lor. Daca bifez automat nu voi mai primi mail? in e-mail sunt instiintata doar ca :
Buna ziua,
Un nou membru, numit xxxxx, a aderat la xxxxxxx Puteti consulta profilul sau selectind linkul urmator:
http://xxxxxxx
Buna ziua,
Un nou membru, numit xxxxx, a aderat la xxxxxxx Puteti consulta profilul sau selectind linkul urmator:
BoomBoomBoom a scris:MonSter nu stiu cu ce conteaza raspunsul tau odata ce eu am raspuns cu acelasi lucru.
Am raspuns in acelasi timp, si te rog sa nu mai postezi doar pentru +1, tu nu ai specificat toate utilitatile.
xlaurashadyx a scris:Multumesc,ei se activeaza prin click-> link in e-mail-ul lor. Daca bifez automat nu voi mai primi mail? in e-mail sunt instiintata doar ca :
Buna ziua,
Atunci, daca se bifeaza automat, nu va mai primi un email cu activarea contului
Ultima editare efectuata de catre MonsTer in Dum Mai 20, 2012 8:42 pm, editata de 1 ori
multumesc montser,aia era cu Trimiterea unui mail de notificare la inscrierea noilor utilizatori ,am bifat ,multumesc f mult,topic inchis
Laura, fii mai atent la mesajele duble
Ok,multumesc amanduroraMonsTer a scris:Laura, fii mai atent la mesajele duble
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Probleme cu inregistrarea de noi membri
» Inregistrarea pe forum pe baza de invitatie ?!
» Ajutor, cum schimb inregistrarea ?
» Nu se poate realiza Inregistrarea
» Cum adaug mai multe campuri la inregistrarea pe forum?
» Inregistrarea pe forum pe baza de invitatie ?!
» Ajutor, cum schimb inregistrarea ?
» Nu se poate realiza Inregistrarea
» Cum adaug mai multe campuri la inregistrarea pe forum?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum