Iconuri pentru mesaje - Cum se adauga iconul "rezolvat"

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Iconuri pentru mesaje - Cum se adauga iconul "rezolvat" Empty Iconuri pentru mesaje - Cum se adauga iconul "rezolvat"

Mesaj Scris de Wisdom la data de 20.05.12 12:24

Iconuri pentru mesaje - Cum se adauga iconul "rezolvat"


Introducere:
Icon-urile pentru mesaje sunt niste iconite simple ce apar langa numele subiectului. Astfel de iconite sunt folosite si pe forumul de suport, care arata cam asa: Iconuri pentru mesaje - Cum se adauga iconul "rezolvat" Test210. In acest tutorial voi explica amanuntit cum putem adauga o astfel de iconita, si orice alt detaliu bine de stiut.

Inainte de a incepe, verificati ca panoul dvs. sa fie in mod avansat!

Locatie:
Pentru inceput, trebuie sa stiti unde se gasesc aceste optiuni. Icon-urile pentru mesaje pot fi gasite accesand:
Panoul de Administrare => Afisare => Imagini si culori => Administrare imagini => Mod avansat. Aici veti gasi urmatoarea fila: Icon-uri pentru mesaje.

Adaugarea unei iconite:
Click pe butonul "Creeaza". Va aparea asa:
Iconuri pentru mesaje - Cum se adauga iconul "rezolvat" ND3ok

Titlul icon-ului: Acest camp trebuie completat cu o denumire a iconitei. Spre exemplu - Rezolvat. Denumirea iconitei, va aparea cand vom trece cu cursorul peste iconita, ca in imaginea de mai jos:
Iconuri pentru mesaje - Cum se adauga iconul "rezolvat" TyUhL

Icon: In acest camp ni se cere sa adaugam link-ul iconitei dorite. Pe forumul de suport s-a folosit urmatoarea imagine:
https://i.servimg.com/u/f52/11/22/70/40/test210.png
Nota: Puteti selecta o iconita din galeria de smileys de mai jos.

Nivel de autorizari: Acest camp este pentru a alege cine sa poata modifica/adauga o astfel de iconita la propriul topic. Avem 4 optiuni:

TOTI - Daca selectati aceasta optiune, vor avea permisiunea de a adauga o iconita, toti cei care deschid un subiect pe forum, incluzand si vizitatorii (in cazul in care acestia au permisiunea de a deschide topicuri);

MEMBRI - Daca selectati aceasta optiune, toti utilizatorii forumului (nu si vizitatorii), vor avea permisiunea de a alege iconita respectiva;

MODERATORI - Daca selectati aceasta optiune, doar moderatorii forumului (neavand importanta numarul de forumuri la care au permisiunea de moderare) vor putea aplica iconita respectiva topicului;

ADMIN - Daca selectati aceasta optiune, doar administratorii forumului vor putea alege o iconita. Aici nu se includ administratorii falsi, - cei care nu au acces la panou.

Utilizare de origine: In cazul in care nu exista un topic specific pentru lipirea unei iconite, vi se propun niste optiuni interesante, ce vor lipi iconita automat la un fel de topicuri. Puteti selecta mai mult de una dintre optiuni.

Anunt - Daca selectati aceasta optiune, toate Anunturile forumului vor primi in mod automat aceasta iconita. Se includ si Anunturile globale;

Post-it - Daca selectati aceasta optiune, toate topicurile Post-it vor primi iconita in mod automat;

Normal - Daca selectati aceasta optiunea, orice topic simplu (normal) al forumului, va primi iconita.

Atentie: Nu selectati nimic daca doriti ca iconita sa fie aleasa de toti utilizatorii. Selectand una sau mai multe dintre optiunile de mai sus, aceasta nu va mai putea fi selectata de catre utilizatorii obisnuiti ai forumului dvs..

Utilizarea iconitelor:
Dupa crearea unei iconite, in sfarsit, o puteti folosi. Pentru a incerca acest lucru, pur si simplu creati un topic nou in sectiunea dorita, iar mai jos sau mai sus de campul Titlul subiectului (depinde de versiunea forumului), veti avea si campul Icon-ul subiectului.

Succes!

Acest tutorial a fost scris de catre Base de pe forumul de suport englez si tradus de catre L!.

Copyright ˆ Forumgratuit.ro Nicio parte a acestui tutorial nu poate fi reprodusa, transmisa sau stocata in orice forma fara acordul scris al detinatorului dreptului de autor, in conformitate cu articolul L122-1 apartinand ICC.
Anonymous

Wisdom
Vizitator


Wisdom a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum