Introducerea butonului "Blocheaza topicul odata cu postarea"
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Doriti introducerea optiunii "Inchide topicul odata cu postarea" valabila pentru admini/moderatori?
Introducerea butonului "Blocheaza topicul odata cu postarea"
Rezumarea primului mesaj :
Consider un lucru mic, dar de o utilitate extrema introducerea unui buton care sa permita adminilor/moderilor sa inchida topicul odata cu ultimul post. Adica adminul/moderatorul sa poata inchida un topic odata cu postul pe care il face. Astfel nu va ma fi nevoie sa posteze "Topic Closed" dupa care sa se intoarca iar la subiect si sa apese iar butonul de "Blocheaza" pentru ca asta poate face lag pe forum.
Ar putea fi o casuţă pe care admini/moderatorii o pot bifa inainte de a apasa butonul "Trimite" si sa se numeasca simplu "Blocheaza topicul" sau ceva de genu.
Va multumesc si astept parerile, voturile dumneavoastra. Pentru un forum mic este un lucru nu prea important, dar pentru un forum cu minim 100 de posturi pe zi este ceva benefi, foarte important.
(Imi cer scuze daca titlul topicului nu este foarte coerent dar nu gasesc o definitie scurta prin care sa cuprind ceea ce face optiunea pe care o doresc)
Consider un lucru mic, dar de o utilitate extrema introducerea unui buton care sa permita adminilor/moderilor sa inchida topicul odata cu ultimul post. Adica adminul/moderatorul sa poata inchida un topic odata cu postul pe care il face. Astfel nu va ma fi nevoie sa posteze "Topic Closed" dupa care sa se intoarca iar la subiect si sa apese iar butonul de "Blocheaza" pentru ca asta poate face lag pe forum.
Ar putea fi o casuţă pe care admini/moderatorii o pot bifa inainte de a apasa butonul "Trimite" si sa se numeasca simplu "Blocheaza topicul" sau ceva de genu.
Va multumesc si astept parerile, voturile dumneavoastra. Pentru un forum mic este un lucru nu prea important, dar pentru un forum cu minim 100 de posturi pe zi este ceva benefi, foarte important.
(Imi cer scuze daca titlul topicului nu este foarte coerent dar nu gasesc o definitie scurta prin care sa cuprind ceea ce face optiunea pe care o doresc)
Re: Introducerea butonului "Blocheaza topicul odata cu postarea"
Exista posibilitatea inchiderii mai multor topicuri in acelasi timp din panoul moderatorului, ceea ce scuteste timp in cazul inchiderii mai multor topicuri. Daca numarul de topicuri de inchis e mic, nu e o problema daca asteptam sa se incarce un mesaj si apoi sa-l inchidem. In situatiile in care avem mai multe topicuri izolate in forumuri diferite, atunci un astfel de buton cistiga timp. Deci am votat pro, desi pare o sugestie nesemnificativa.
Da, consider că ar ușura destul de mult munca moderatorilor de pe marile forumuri...
Nici eu nu vad rostul...dar nu ar strica. Votez DA pentru simplul fapt ca nu ar strica.
Sugestie mai veche de un an. Inchisa si arhivata.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cum se blocheaza un mesaj
» Introducerea MODs in panoul de administrare
» Ceva blocheaza barile pentru categorie
» nu mai gasesc butonul care blocheaza subiectul
» De ce cand dau sa ma uit la un subiect mi se blocheaza sau trebuie sa astept ?
» Introducerea MODs in panoul de administrare
» Ceva blocheaza barile pentru categorie
» nu mai gasesc butonul care blocheaza subiectul
» De ce cand dau sa ma uit la un subiect mi se blocheaza sau trebuie sa astept ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum