Cerinte pentru analizare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 3 din 3 • Distribuiţi
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Modificarea cerintelor?
Cerinte pentru analizare
Rezumarea primului mesaj :
Salutare.
Stim bine ca pe forumul roman de suport sunt cam putine revizuiri acceptate, iar din acest motiv propun modificarea cerintelor pentru analizare.
De ce am ales anume aceste cerinte?
Ei bine, dupa cum stiti, sunt cam putine forumuri cu un numar mare de utilizatori sau mesaje. Oricum, pe forumul de suport englez nu am observat niste conditii intr-atat de "imense", iar acolo o anlizare o poate propune si un utilizator ce are un forum "nou-nout". In plus, dupa cum am observat pe forumul de suport roman, utilizatorii au drepturi prea "limitate".
Repet, aceste conditii, modificate de mine mai sus, inca sunt mari fata de acelea de pe forumul englez, dar cred ca au exagerat pe forumul englez, privind conditiile prea simple de respectat.
Numai bine!
Salutare.
Stim bine ca pe forumul roman de suport sunt cam putine revizuiri acceptate, iar din acest motiv propun modificarea cerintelor pentru analizare.
Numar minim de mesaje pe forumul personal pentru o analizare complexa:700500
Numar minim de utilizatori de pe forumul personal pentru o analizare simpla:10050
Numar minim de utilizatori de pe forumul personal pentru o analizare complexa:300150
De ce am ales anume aceste cerinte?
Ei bine, dupa cum stiti, sunt cam putine forumuri cu un numar mare de utilizatori sau mesaje. Oricum, pe forumul de suport englez nu am observat niste conditii intr-atat de "imense", iar acolo o anlizare o poate propune si un utilizator ce are un forum "nou-nout". In plus, dupa cum am observat pe forumul de suport roman, utilizatorii au drepturi prea "limitate".
Repet, aceste conditii, modificate de mine mai sus, inca sunt mari fata de acelea de pe forumul englez, dar cred ca au exagerat pe forumul englez, privind conditiile prea simple de respectat.
Numai bine!
Re: Cerinte pentru analizare
Va multumesc foarte mult pentru voturile pozitive, dar avand in vedere ca s-au efectuat deja modificarile alese de echipa forumgratuit privind analizarile si cerintele lor, acest topic isi are locul la Arhiva.
Multumesc.
Multumesc.
o iedee foarte buna daca s-ar l-ua in considerare ar fi foarte frumos!
Deja a fost luata in consideratie, citeste noul anunt.Yoo ByTzy a scris:o iedee foarte buna daca s-ar l-ua in considerare ar fi foarte frumos!
Propunere acceptata si arhivata.
Vizitato- Vizitator
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum