Instalarea butonului 'REPORT ABUSE'
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 3 • Distribuiţi
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Doriti instalarea butonului : 'REPORT ABUSE'
Instalarea butonului 'REPORT ABUSE'
Doresc sa va sugerez sa intalati butonul 'REPORT ABUSE'.De acum multi stiu regulamentul si pot sa acceseze acesta comanda in cazul in care vad ca se incalca regulile.
Am sa dau un exemplu : Eram intr-o seara pe forum si un user nou a facut doua topice:intr-unul era ceva legat ceva legat de o problema tehnica si in altul isi prezenta un site care nu era de la forumgratuit si i-a facut reclama fara bun simt.Eu nu puteam sa atentionez nici un moderator deoarece nu aveam comanda de 'RePORT'Si casuta de mesaje private era inchisa ,deci proctic orice user citea acel subiect.Si pe langa acesta ma deranjat foarte tare ca la profil avea un site care nu apartinea de domeniile noastre.
Deci eu am inteles ca se ofera suport pentru forumurile si blogurile noastre,dar in nici un caz pentru siteurile din afara.Va propun sa blocati accesul celor care isi pun la inregistrare la forum propriu un alt site decat cele care apartin de forumgratuit.
Am sa dau un exemplu : Eram intr-o seara pe forum si un user nou a facut doua topice:intr-unul era ceva legat ceva legat de o problema tehnica si in altul isi prezenta un site care nu era de la forumgratuit si i-a facut reclama fara bun simt.Eu nu puteam sa atentionez nici un moderator deoarece nu aveam comanda de 'RePORT'Si casuta de mesaje private era inchisa ,deci proctic orice user citea acel subiect.Si pe langa acesta ma deranjat foarte tare ca la profil avea un site care nu apartinea de domeniile noastre.
Deci eu am inteles ca se ofera suport pentru forumurile si blogurile noastre,dar in nici un caz pentru siteurile din afara.Va propun sa blocati accesul celor care isi pun la inregistrare la forum propriu un alt site decat cele care apartin de forumgratuit.
Ultima editare efectuata de catre Estera in Mar Sept 23, 2008 9:56 pm, editata de 1 ori
Re: Instalarea butonului 'REPORT ABUSE'
Pe forumul englezesc exista acest buton ... deoarece sunt foarte multi utilizatori, e nevoie de asa ceva acolo (nr de moderatori e destul de mic la nr de utilizatori) ... pe cand la noi nu cred ca este de folos ... moderatorii intra aproape in fiecare ora pe forum ... deci orice mesaj este vizualizat la fiecare ora ....
Estera, aici este sectiunea de Sugestii si Propuneri.
Daca te uiti la majoritatea celorlalte topicuri vei observa ca ele contin o sugestie si un sondaj.
Sugestia e prezenta cat de cat, dar sondajul?
Daca te uiti la majoritatea celorlalte topicuri vei observa ca ele contin o sugestie si un sondaj.
Sugestia e prezenta cat de cat, dar sondajul?
Bine.acum il pun.Stiu ca nu este obligatoriu,dar daca vrea xindi ce sa fac
Stii, nu trebuie sa pui acest sondaj fiindca eu vreau, ca nu sunt eu nu stiu cine important.
Trebuie sa-l pui fiindca asa scrie in regulamentul acestei sectiuni.
Acest citat de mai jos este scris de moderatorul Ezlidor in alt topic in care sondajul nu era pus:
Trebuie sa-l pui fiindca asa scrie in regulamentul acestei sectiuni.
Dar vad ca tu stii prea bine REGULAMENTUL forumului din sugestia pe care ai facut-o.Stiu ca nu este obligatoriu,dar daca vrea xindi ce sa fac
Acest citat de mai jos este scris de moderatorul Ezlidor in alt topic in care sondajul nu era pus:
ezlidor a scris:
Te rugam sa introduci si un sondaj continand variantele DA si NU
Am votat NU.Aici nu cred ca este nevoie de asa ceva, deoarece moderatorii acestui forum vad toate topicurile/mesjaele utilizatorilor.
Dupa cum a spus si ezlidor, nu e nevoie de asa ceva, deoarece forumul de suport nu are chiar asa de multe posturi si useri incat sa fie nevoie de introducerea acestui buton.
Dupa cum a spus si ezlidor, nu e nevoie de asa ceva, deoarece forumul de suport nu are chiar asa de multe posturi si useri incat sa fie nevoie de introducerea acestui buton.
Vizitato- Vizitator
Am votat da deoarece moderatori mai pot scăpa din vedere câteva încălcări a regulamentului(cei drept nu multe).
Dupa cum a zis si Ezlidor si Lizzard mai sus, numarul moderatorilor este perfect proportional cu cel al utilizatorilor.
Poate pe viitor, peste cateva luni, daca v-or fi mai multi useri, poate atunci va fi nevoie.
Deocamdata NU
Poate pe viitor, peste cateva luni, daca v-or fi mai multi useri, poate atunci va fi nevoie.
Deocamdata NU
Eh... am votat nu, pentru ca asa cum au zis Ezlidor Lizzard si xindi, numarul moderatorilor este perfect proportional numarul membrilor.
Plus ca unii utilizatori ar putea abusa de optiunea, si munca mozilor va fi mai grea.
Plus ca unii utilizatori ar putea abusa de optiunea, si munca mozilor va fi mai grea.
darkspectre14 a scris:Am votat da deoarece moderatori mai pot scăpa din vedere câteva încălcări a regulamentului(cei drept nu multe).
Darkspectre14 ... nu scapam nici o greseala ... is garantam ca suntem foarte arenti de ceea ce se intampla in forum ... Luky, 1960 si eu (ezlidor) ne luam in serios "serviciul" care nu s-a dat ...
Asa cum sunt toti oamenii, mai permitem ca altii sa greseasca ... daca n-o face din intentie, noi nu il sanctionam ... dar daca vedem ca face repetat, vine si sanctiunea
Asa-i ... sunt multi care modereaza in acest moment, desi nu sunt moderatori, daca ar aparea acest buton, sunt ft sigur ca ei ar abuza de asa ceva ...reddish a scris:Plus ca unii utilizatori ar putea abusa de optiunea, si munca mozilor va fi mai grea.
ezlidor a scris:Pe forumul englezesc exista acest buton ... deoarece sunt foarte multi utilizatori, e nevoie de asa ceva acolo (nr de moderatori e destul de mic la nr de utilizatori) ... pe cand la noi nu cred ca este de folos ... moderatorii intra aproape in fiecare ora pe forum ... deci orice mesaj este vizualizat la fiecare ora ....
Sunt de acord cu ezlidor . Deci NU
Interesant cum toti votati nu, si creste numarul celor cu da.
Am urmarit acest sondaj si ieri, si desi s-a mai spus nu de catre cineva, votul s-a pus pe da.
De ieri dimineata numarul de voturi pe nu este acelasi - 5
Am urmarit acest sondaj si ieri, si desi s-a mai spus nu de catre cineva, votul s-a pus pe da.
De ieri dimineata numarul de voturi pe nu este acelasi - 5
Vizitato- Vizitator
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Buton Report in topicuri
» instalarea unei teme din pc
» INSTALAREA SI CONFIGURAREA PORTALULUI
» din: INSTALAREA SI CONFIGURAREA PORTALULUI
» Adaugarea butonului "Merci"
» instalarea unei teme din pc
» INSTALAREA SI CONFIGURAREA PORTALULUI
» din: INSTALAREA SI CONFIGURAREA PORTALULUI
» Adaugarea butonului "Merci"
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum