Reportare abuz.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Reportare abuz.
Stiu ca nu e asta sectiunea potrvita dar cei de pe extrem-suport mi-au luat tema si au pus copyright ca si cum ar fi facuta de ei.A scris ca e facuta de inferno.Cu acordul unui memebru staff pot sa postez linkurile la ambele forumuri ca sa vedeti ca a furat copyrightul.E bataie de joc asta.E ma chinui sa fac teme si ei pun ca au facut ei copii de 12 ani,isi fac forumuri de suport si habar nu au.
Estyle- Membru Forumgratuit
Varsta : 33
Data înscrierii : 04/05/2012
Mulțumiri : 0
Re: Reportare abuz.
Salutare.
Va inteleg legat de plagiere, pacat ca pe forumurile romane aceasta problema este frecventa. Cititi acest mesaj important, oricum:
https://help.forumgratuit.ro/t28610-in-atentia-celor-ce-trimit-plangeri-impotriva-unor-forumuri
Va inteleg legat de plagiere, pacat ca pe forumurile romane aceasta problema este frecventa. Cititi acest mesaj important, oricum:
https://help.forumgratuit.ro/t28610-in-atentia-celor-ce-trimit-plangeri-impotriva-unor-forumuri
Da,multumesc.O sa-i fac report pe forumul englez ca sa vada el ca nu asa merge treaba.Si normal ca doar pe forumurile romane ca doar aici numai copii de 11-12 ani crezand ca stiu si ei sa faca o tema isi fac forumuri de suport.
Estyle- Membru Forumgratuit
Varsta : 33
Data înscrierii : 04/05/2012
Mulțumiri : 0
Buna ziua,
Nu doar pe forumurile romane sunt astfel de copii. Am intalnit si pe forumurile engleze . In legatura cu forumul, nu va fi sters. De ce? Din nepasare.
Nu doar pe forumurile romane sunt astfel de copii. Am intalnit si pe forumurile engleze . In legatura cu forumul, nu va fi sters. De ce? Din nepasare.
Vexx- Membru activ
Varsta : 27
Data înscrierii : 20/04/2012
Mulțumiri : 4
Puteti incerca si pe forumul francez, daca primiti un raspuns negativ/nu primiti raspuns de pe cel englez.
Nu prea va putem ajuta cu mai multe, acuma totul depinde de dvs. si de tehnicieni.
Nu prea va putem ajuta cu mai multe, acuma totul depinde de dvs. si de tehnicieni.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» abuz semnalat
» Abuz Semnalat
» Permisiunea de a semnala un abuz!
» Raporteaza un abuz
» Semnaleaza un abuz
» Abuz Semnalat
» Permisiunea de a semnala un abuz!
» Raporteaza un abuz
» Semnaleaza un abuz
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum