Cerere Rang'uri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cerere Rang'uri
Tipul de imagine : Rang
Marimea imagini (in pixels) : O marime obisnuita pentru un rang (nu stiu exact)
Cu sau fara animatie : Fara
Culoarea de fundal : #616161
Imagine/i link/s : As dori sa folositi acest logo : https://2img.net/r/ihimizer/img193/831/5darkdesign.png
Textul dorit :
As vrea un rang pt fiecare grad:
-Nivel 1
-Nivel 2
-Nivel 3
-Nivel 4
-Nivel 5 (Albastru deschis )
-Administrator (Rosu)
-SuperModerator (Galben)
-Moderator (Albastru)
-Asistent (Maro)
-Partener (Gri)
-Designer (Verde)
-Elite Member (Mov)
As vrea sa arate in genul acestui rang
Link pozitionat in continutul imagini : Sub grad-ul respectiv as vrea sa scrie cu un text mic de acceas culoare cu grad-ul "MyWorld Romania"
Culoare/i font :
Link-ul forumului dumneavoastra : www.mworld.forumz.ro
Mesaj suplimentar in imagine: -
Informatii suplimentare: -
Marimea imagini (in pixels) : O marime obisnuita pentru un rang (nu stiu exact)
Cu sau fara animatie : Fara
Culoarea de fundal : #616161
Imagine/i link/s : As dori sa folositi acest logo : https://2img.net/r/ihimizer/img193/831/5darkdesign.png
Textul dorit :
As vrea un rang pt fiecare grad:
-Nivel 1
-Nivel 2
-Nivel 3
-Nivel 4
-Nivel 5 (Albastru deschis )
-Administrator (Rosu)
-SuperModerator (Galben)
-Moderator (Albastru)
-Asistent (Maro)
-Partener (Gri)
-Designer (Verde)
-Elite Member (Mov)
As vrea sa arate in genul acestui rang
Link pozitionat in continutul imagini : Sub grad-ul respectiv as vrea sa scrie cu un text mic de acceas culoare cu grad-ul "MyWorld Romania"
Culoare/i font :
Link-ul forumului dumneavoastra : www.mworld.forumz.ro
Mesaj suplimentar in imagine: -
Informatii suplimentare: -
Ultima editare efectuata de catre 3Nk in Joi Mai 03, 2012 10:33 pm, editata de 1 ori
Re: Cerere Rang'uri
Va rog sa va grabiti (Scz de 2x post )
Dublu post nu este permis (intervalul minim este de 24 de ore),cererea dumneavoastra va fi respinsa.
Whisper a scris:Dublu post nu este permis (intervalul minim este de 24 de ore),cererea dumneavoastra va fi respinsa.
Esti cumva moderator sa moderezi membri ?
Am vazut greseala ...am dat fara sa vreau pe Citeza ! si am moficat ! dar datoria ta in acest topic era sa ma ajuti cu ce am cerut (daca puteai ) .. Nu esti moderator sau alt grad superior , deci data viitoare ...taci si inchite
Ms Mult frate ! TC
Whisper, Va rog sa nu mai moderati alti membri, acest lucru este rezervat pentru staff.
3Nk, Va reamintim ca mesajele duble nu sunt acceptate decât daca a trecut o perioada de 24 de ore de la ultimul mesaj (folositi butonul edit).
Multumesc pentru întelegere!
3Nk, Va reamintim ca mesajele duble nu sunt acceptate decât daca a trecut o perioada de 24 de ore de la ultimul mesaj (folositi butonul edit).
Multumesc pentru întelegere!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum