Profilul din mesaje in stanga
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Sunteti de acord cu aceasta sugestie?
Profilul din mesaje in stanga
Buna seara,
Vin cu urmatoarea propunere: Modificarea pozitiei profilurilor in mesaje , in partea stanga, asa cum este pe forumul de suport englez. Arata mult mai bine in stanga decat in dreapta.
Ce parere aveti?
Vin cu urmatoarea propunere: Modificarea pozitiei profilurilor in mesaje , in partea stanga, asa cum este pe forumul de suport englez. Arata mult mai bine in stanga decat in dreapta.
Ce parere aveti?
Vexx- Membru activ
Varsta : 27
Data înscrierii : 20/04/2012
Mulțumiri : 4
Re: Profilul din mesaje in stanga
Nu cred ca are vreo importanta prea mare asta eu zic ca este bine cum e acum
Votul meu este nu !
Votul meu este nu !
sincer chiar nu conteaza unde este pus profilu, dar totusi sunt de acord cu tine asa ca am votat da
Pistolarii- Membru Forumgratuit
Varsta : 26
Localizare : Forumul de suport român!
Data înscrierii : 03/10/2011
Mulțumiri : 0
Profilul pe partea dreapta este putin incomod din cauza widget-urilor, deci voi vota DA.
Nu mi se pare asa de folositor nu stiu la ce foloseste daca il muti pe parte stanga. Oricum nu cred ca are niciun rost deci votez Nu.
Observ ca sunt 5 voturi negative. Rog pe toti cei care au votat sa isi exprime opinia si sa spuna de ce au votat.
Emanuel, arata mai bine pe partea stanga. Exemplu este forumul de suport englez.
Emanuel, arata mai bine pe partea stanga. Exemplu este forumul de suport englez.
Vexx- Membru activ
Varsta : 27
Data înscrierii : 20/04/2012
Mulțumiri : 4
Bună ziua ,
Blur , nu trebuie să copiem de la forumul de suport englez.Este mai original şi elegant aşa cum este în dreapta.Răspunsul meu a fost unul negativ...
Blur , nu trebuie să copiem de la forumul de suport englez.Este mai original şi elegant aşa cum este în dreapta.Răspunsul meu a fost unul negativ...
Nu trebuie sa copiam forumul de suport englez, nici acolo nu sunt in stanga. Acolo este un buton care poate schimba pozitia profilului.
Votez nu.
Votez nu.
Pagnel- Membru Forumgratuit
Localizare : Ramnicu Valcea
Data înscrierii : 08/11/2011
Mulțumiri : 0
Interesanta propunere, dar nu cred ca conteaza asta foarte mult. Insa sta mai bine cum ai spus, asa ca votez DA!
Hmmm, un buton pentru a schimba pozitia profilelor, asta da..suna bine. Fiecare isi alege pozitia dupa preferinte.
Legat de profilul pe dreapta...ce pot spune, m-am obisnuit cu el pe dreapta.
Votul este nu.
Legat de profilul pe dreapta...ce pot spune, m-am obisnuit cu el pe dreapta.
Votul este nu.
Nu are nici cea mai mica importanta pozitia profilurilor in mesaje, si nu cred ca asta deranjeaza lumea...
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cum pun profilul pe stanga.
» Profilul din stanga in dreapta
» Cum adus spre stanga un pic profilul
» profilul la mesaje
» Problema cu profilul in mesaje
» Profilul din stanga in dreapta
» Cum adus spre stanga un pic profilul
» profilul la mesaje
» Problema cu profilul in mesaje
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum