Rank in statistica membrului
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Rank in statistica membrului
Buna seara!
As vrea sa stiu cum pot pune deasupra Joc preferat, rankul (acela ce l-am incercuit eu) ; ex: (Rang: Administrator) .Daca dau cuiva rang,sa se dea automat si acolo.
Am cautat dar nu am gasit nici un script (tutorial) bun..
As vrea sa stiu cum pot pune deasupra Joc preferat, rankul (acela ce l-am incercuit eu) ; ex: (Rang: Administrator) .Daca dau cuiva rang,sa se dea automat si acolo.
Am cautat dar nu am gasit nici un script (tutorial) bun..
Ultima editare efectuata de catre SASAN. in Joi Mai 03, 2012 11:56 am, editata de 1 ori
Re: Rank in statistica membrului
Nu prea inteleg la ce te referi, vrei sa muti "Joc preferat" mai sus, iar cu rang-ul ce sa se intample?
Deci as mai vrea sa creez un camp (profil) cu numele Rang,acolo sa pun ce am subliniat eu (adica Administrator de exemplu);cand dau la cineva rang,vreau sa se dea automat si sa nu intru la fiecare membru sa ii schimb eu.
Mai pe scurt vreau inainte de Joc Preferat un camp(profil) sub numele de RANG.
Mai pe scurt vreau inainte de Joc Preferat un camp(profil) sub numele de RANG.
Bună dimineaţa,
Deci să înţeleg că dvs. doriţi să mutaţi rang-ul actual sub imaginea rang-ului ( acele steluţe) şi să îi adăugaţi în faţă textul "Rang". Acest lucru nu poate fi făcut automat, ci de dvs. În plus, rang-ul nu se poate muta acolo, dar puteţi ataşa acel text din Gestiunea rang-urilor(puneţi în faţa rang-ului textul "rang"). Cred că m-am făcut înţeles....
Deci să înţeleg că dvs. doriţi să mutaţi rang-ul actual sub imaginea rang-ului ( acele steluţe) şi să îi adăugaţi în faţă textul "Rang". Acest lucru nu poate fi făcut automat, ci de dvs. În plus, rang-ul nu se poate muta acolo, dar puteţi ataşa acel text din Gestiunea rang-urilor(puneţi în faţa rang-ului textul "rang"). Cred că m-am făcut înţeles....
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Probleme statistica , asezare in pagina
» Cum modific barele din statisticile membrului
» Cum fac pe doua randuri statistica de la ultimul mesaj
» Optiunile membrului personalizate!
» Cum pot face profilul membrului ca cel din imagine ?
» Cum modific barele din statisticile membrului
» Cum fac pe doua randuri statistica de la ultimul mesaj
» Optiunile membrului personalizate!
» Cum pot face profilul membrului ca cel din imagine ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum