Cum aduc spre mijloc avatarul si numele userului
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum aduc spre mijloc avatarul si numele userului
Vreau sa pun me mijloc numele si avatarul userului:
https://i.imgur.com/PTc0A.png
Folosesc phpbb2
*sters bold
https://i.imgur.com/PTc0A.png
Folosesc phpbb2
*sters bold
Re: Cum aduc spre mijloc avatarul si numele userului
Este tutorial unde imi arata cum sa pun avatarul si numele rangului sub avatar eu vreau sa aduc avatarul si numele userului in mijloc
*sters bold
*sters bold
Bună dimineaţa,
Cred că puteţi să ne explicaţi ce doriţi şi fără să folosiţi bold-ul. Dacă nu vă place să scrieţi normal, puteţi folosii scrisul italic sau subliniat.
Revenind la problema dvs.: Forumul pe care îl deţineţi este cel din profil? Dacă da, adăugaţi în CSS:
Cred că puteţi să ne explicaţi ce doriţi şi fără să folosiţi bold-ul. Dacă nu vă place să scrieţi normal, puteţi folosii scrisul italic sau subliniat.
Revenind la problema dvs.: Forumul pe care îl deţineţi este cel din profil? Dacă da, adăugaţi în CSS:
- Cod:
.postdetails.poster-profile .online43 font{
text-align: center;}
RedEys, boldul si culorile sunt rezervate pentru moderare. Puteti folosi in schimb caractere italice sau subliniate.
Multumesc pentru întelegere!
Mutat in sectiunea corespunzatoare.
Multumesc pentru întelegere!
Mutat in sectiunea corespunzatoare.
Vizitato- Vizitator
Cu plăcere. Dacă problema este rezolvată puteţi folosii şi icon-ul .
Vizitato- Vizitator
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum