FreeStuff
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
FreeStuff
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
VĂ AȘTEPTĂM!
Bine v-am găsit dragi membrii ForumGratuit! Un nou forum și-a deschis porțile pentru voi. Vă voi oferii câteva detalii despre ce o să găsiți pe acest forum:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] este o comunitate în dezvoltare care caută membrii și staff. Încercăm să facem forumul Free Stuff cât de mixt putem.Plănuim să avem un flux constant de conţinut despre următoarele subiecte :Tutoriale (PhotoShop,Windows,Coding,Jocuri și altele * de asemenea puteţi şi voi să faceţi o cerere de tutorial în secțiunea corespunzătoare ), Entertainment (Muzică, Filme , Jocuri forumiste, Videoclipuri amuzante și Jocuri Online), Utilități (Internet, YahooMessenger, Windows 7/XP/Vista, pentru viața ta, pentru jocuri și alte utilități) plus multe altele. Pe forumul nostru aveţi posibilitatea să vă postaţi Creațiile voastre grafice (+cereri grafice). Suntem dispuşi să facem schimb de link-uri şi/sau de bannere (gratuit), mai multe detalii găsiţi la forumul Parteneri. Încercăm să ne construim popularitatea încet dar sigur...suntem încă la început şi avem nevoie de ajutorul vostru.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] este o comunitate în dezvoltare care caută membrii și staff. Încercăm să facem forumul Free Stuff cât de mixt putem.Plănuim să avem un flux constant de conţinut despre următoarele subiecte :Tutoriale (PhotoShop,Windows,Coding,Jocuri și altele * de asemenea puteţi şi voi să faceţi o cerere de tutorial în secțiunea corespunzătoare ), Entertainment (Muzică, Filme , Jocuri forumiste, Videoclipuri amuzante și Jocuri Online), Utilități (Internet, YahooMessenger, Windows 7/XP/Vista, pentru viața ta, pentru jocuri și alte utilități) plus multe altele. Pe forumul nostru aveţi posibilitatea să vă postaţi Creațiile voastre grafice (+cereri grafice). Suntem dispuşi să facem schimb de link-uri şi/sau de bannere (gratuit), mai multe detalii găsiţi la forumul Parteneri. Încercăm să ne construim popularitatea încet dar sigur...suntem încă la început şi avem nevoie de ajutorul vostru.
- Link forum: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
- Fondatorul forumului este [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].
- Ai o sugestie ? Posteaz-o [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] .
- Echipa forumului o găsiți [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] .
- Regulamentul general al forumului este [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] .
- -Categoria: Diverse
-Titlu: FreeStuff
-Link: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
-Limba: Română
Alte detalii:
VĂ AȘTEPTĂM!
Ultima editare efectuata de catre BlitzKrieg in Vin Dec 14, 2012 10:25 pm, editata de 4 ori
We're back in business !
Salutare!
Am reînceput activitatea pe forum și avem un flux constant de utilizatori.
Am schimbat design-ul (e vorba de culori, butoane etc).
Facem schimb de mini-bannere/bannere 234x60 . Mai multe detalii [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] .
De asemenea căutăm și membrii pentru echipa de administrare a forumului. Mai multe detalii [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] .
Totodată vă oferim niște sfaturi cu privire la navigarea corectă pe forumul nostru, [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].
Recent am adăugat pagina [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], și o pagină pentru [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].
Am postat, și postăm, în fiecare categorie câte ceva legat de, [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] și [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] .
Suntem la început, așa că ne scuzați dacă nu găsiți foarte multe tutoriale.
Așteptăm feedback-ul dvs, [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].
REVENIM ÎN FORȚĂ!
Am reînceput activitatea pe forum și avem un flux constant de utilizatori.
Am schimbat design-ul (e vorba de culori, butoane etc).
Facem schimb de mini-bannere/bannere 234x60 . Mai multe detalii [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] .
De asemenea căutăm și membrii pentru echipa de administrare a forumului. Mai multe detalii [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] .
Totodată vă oferim niște sfaturi cu privire la navigarea corectă pe forumul nostru, [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].
Recent am adăugat pagina [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], și o pagină pentru [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].
Am postat, și postăm, în fiecare categorie câte ceva legat de, [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] și [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] .
Suntem la început, așa că ne scuzați dacă nu găsiți foarte multe tutoriale.
Așteptăm feedback-ul dvs, [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].
REVENIM ÎN FORȚĂ!
Re: FreeStuff
Bine v-am găsit!
Avem câteva noutăţi !
Am schimbat RADICAL design-ul forumului în ceva mai plăcut la vedere. Intraţi să vedeţi !
Recrutăm Administratori, Moderatori şi Designeri! Mai multe detalii, [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].
Suntem dispuşi să facem parteneriate cu alte forumuri! Mai multe detalii [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].
VĂ AŞTEPT PE FORUM! :great:
Avem câteva noutăţi !
Am schimbat RADICAL design-ul forumului în ceva mai plăcut la vedere. Intraţi să vedeţi !
Recrutăm Administratori, Moderatori şi Designeri! Mai multe detalii, [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].
Suntem dispuşi să facem parteneriate cu alte forumuri! Mai multe detalii [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].
VĂ AŞTEPT PE FORUM! :great:
Salut!
Revenim cu câteva noutăți despre forum.
VĂ AȘTEPTĂM!
Revenim cu câteva noutăți despre forum.
- Am adăugat câteva forumuri noi cum ar fii: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ;[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link];[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link];[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link];[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] și [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] .
- Suntem dispuși să facem parteneriate cu forumuri care ne îndeplinesc condițiile, mai multe informații despre asta găsiți [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].
- Încercăm să ne completăm echipa de administrare a forumului, căutând 1 Moderator și 3 Designeri! Mai multe informații [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].
VĂ AȘTEPTĂM!
Salut! Avem câteva noutăți !
VĂ AȘTEPTĂM!
- O nouă regulă a fost adăugată [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], ci anume:"Articolul III - Spam :
5. Nu este permisa postarea de mesaje ce conțin link-uri externe (ban dacă postați linkuri externe de la primele mesaje ." - Acum puteți să vă jucați jocuri , direct pe o pagină ce aparține forumului, adică [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]!
VĂ AȘTEPTĂM!
Salut! Ce se mai întâmplă pe forum...
VĂ AȘTEPTĂM!
- Doresc să vă anunțăm că am creeat o nouă secțiune în cadrul subforumului [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], secțiunea [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]. Acolo puteți discuta despre echipele voastre favorite, fiți la curent cu clasamentele oficiale, și ce vă mai vine vouă în minte propuneți la secțiunea [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] dacă aveți vreo idee genială!
- Căutăm 1 Administrator,1 Moderator și 3 Designeri! Dacă te crezi în stare de a ne onora cu prezența ta în echipa de administrare a forumului meu, îndeplinești condițiile, postează [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] cererea ta conform modelului pentru funcția pe care o vrei.
- Am adăugat și câteva utilități pe o pagină a forumului, cum ar fii Dicționare Online, Horoscop, PR Checker și Upload Imagini ( le găsiți la subforumul [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] sub câte-o secțiune)
- Am adăugat chat-box .
VĂ AȘTEPTĂM!
Salut! Ducem lipsa de activitate pe forum...
- Căutăm URGENT 2 Administrator(i),2 Moderator(i) și 4 Designer(i) ! Pentru a aplica la echipa de administrare a forumului mai multe informații găsiți [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] .
- Am adaugat multe utilitati la fiecare categorie din sectiunea [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].
- O noua facilitate! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], unde puteti cumpara diferite lucruri din diferite domenii (Utilitati utilizatori, pachete, publicitate, etc) utilizand punctele Free Stuff acumulate postand pe forum.
- Am adaugat grupul V.I.P. ! Vezi ce facilităţi are un membru V.I.P. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] !
VĂ AŞTEPTĂM!
Noi actualizări
Salutare! După câtva timp de inactivitate și tăcere din partea noastră, vom revenii în forță (sperăm)!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
Salut! Forumul Free Stuff organizează primul său concurs cu premiu real: un telefon mobil dotat cu android ! În această ediţie avem un singur premiu real, un telefon mobil pentru premiul întâi despre care găsiţi mai multe informaţii în link-ul topicului concursului. Pentru celelalte patru locuri câştigătoare premiile vor consta în puncte Free Stuff. Dacă doreşti să te înscrii la tragerea la sorţi, poţi găsii mai multe aici: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
Salut! După multă vreme în care nu am mai postat actualizări despre forum, dat fiind faptul că am făcut o mulțime de modificări de la ultimele actualizări, consider că e timpul să vă aduc la cunoștință modificările majore următoare :
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Căutăm 3 Administrator(i),2 Moderator(i) și 4 Designer(i) ! Pentru a aplica la echipa de administrare a forumului mai multe informații găsiți [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] . [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
Salut! Căutăm 3 Administrator(i),1 Moderator(i) și 4 Designer(i) ! Pentru a aplica la echipa de administrare a forumului mai multe informații găsiți [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] . [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] a fost adăugată pentru a avea mai multe posibilități de a face puncte! Vă așteptăm! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
Salut! Am revenit cu forumul! Căutăm 1 Administrator(i) , 3 Moderator(i) și 2 Designer(i) ! Pentru a aplica la echipa de administrare a forumului și a vedea dacă îndepliniți condițiile intrați [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] . După o lungă perioadă în care n-am mai avut timp să postez pe forum, m-am gândit să readuc forumul la viaţă. Am adăugat câteva chestii noi, cum ar fi: - funcția de status al utilizatorului. (Demo :[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]) - widget-uri retractabile (în dreapta, iar săgeata aceea verde face toată treaba) - trei categorii noi cu emoticoane (Principale, Cool, Text și Mari) - postările acum se vor șterge cu un nou sistem, apeși pe buton, iar apoi va trebui să confirmi în 6 secunde după care va dispărea cu un frumos fade effect - o nouă modalitate de logare, mai frumoasă, mai modernă ; dacă sunteți vizitator, apare mereu acolo în colț pe toată durata vizitei pe forum - nu funcționează în topic-uri (Demo: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]) - facilitatea de pop-up când primiți o cerere de prietenie - apare doar în index (Demo: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]) - o nouă facilitate pentru membrii VIP : username curcubeu (ia-ți VIP [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]) De asemenea am modificat puţin şi design-ul forumului, am adăugat o categorie nouă ([Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]) şi am şters pe cele inutile. Imediat după deschidere (acum câteva zile) ne-am autodepăşit propriul record de utilizator conectaţi: Vă așteptăm pe forum! Urmează să facem un concurs! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum