Adaugarea adresei de mail cu care am creat forumul in PA
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Sunteti de acord ca adresa de mail a creatiei sa apara pe PA Fondatorumul?
Adaugarea adresei de mail cu care am creat forumul in PA
Buna ziua.Am venit cu o propunere care cred ca este foarte utila din punctul meu de vedere.Multi utilizatori ai platformei ForumGratuit se plang ca si-au uitat adresa de mail cu care si-au creat forumul.Eu sugerez ca aceasta adresa de mail sa fie postata pe PA al detinatorului.
Astept pareri
Astept pareri
Re: Adaugarea adresei de mail cu care am creat forumul in PA
Eu votez da pentru ca toti cei care uita sa afle din panou.
Pistolarii- Membru Forumgratuit
Varsta : 26
Localizare : Forumul de suport român!
Data înscrierii : 03/10/2011
Mulțumiri : 0
Nu este o idee stralucita, dar spun DA. Cum s-a spus mai sus, cei ce-si vor uita mailul cu care au creeat forumul se pot folosi de aceasta optiune. Dar se pot folosi si uneltele in unele cazuri, pentru ca te poti loga doar cu parola si link-ul forumului/mail-ul de fondare.
Deci votul meu este totusi DA.
Deci votul meu este totusi DA.
Desi sunt sigur ca multi vor vota NU din motive nu prea bine puse la punct, ideea mi se pare foarte buna. Si pare de a fi extrem de utila pentru cei care au uitat pe ce planeta se afla. Vorbeam ironic, dar nu cred ca are vreun minus aceasta sugestie. Totusi, de stiut faptul ca adresa de e-mail fondatoare sa fie afisata, in mod evident, doar pentru fondator.
Am votat in folosul acestei sugestii.
Am votat in folosul acestei sugestii.
Este o idee bine gandita si extrem de utila.
Răspunsul meu:Votez cu "DA".L! a scris:Totusi, de stiut faptul ca adresa de e-mail fondatoare sa fie afisata, in mod evident, doar pentru fondator.
Puma'- Membru Forumgratuit
Varsta : 28
Data înscrierii : 25/05/2012
Mulțumiri : 0
Votez "da" . Este o sugestie bine venita pentru cei care nu vor sa isi piarda forumul aiurea .
Votat DA , felicitari pentru sugestie , este foarte buna.
Votez Da, este mult mai usor de retinut emailul daca il tot vezi in ACP
Si daca uitati calculatorul deschis 5 minute intr-un internet-cafe? Aceasta optiune nu se aplica doar pentru romani, dar chiar si la noi s-au inmultit locurile publice cu internet wireless.
Sugestie respinsa din motive de securitate.
Sugestie respinsa din motive de securitate.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum