Problemă cu schimbarea versiunii
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 3 • Distribuiţi
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Problemă cu schimbarea versiunii
Rezumarea primului mesaj :
Sper că n-am greșit dacă am deschis topic nou aici, dar până acum n-am avut nevoie de partea cu Help și n-am găsit rezolvare la problema mea altundeva pe forum.
Problema mea apare pe forumul http://www.2ne1romania.net/forum. Până acum, de cele mai multe ori (poate chiar mereu) am lucrat în phpbb2. De câteva zile încerc să schimb versiunea, dar și la phpbb3, și punBB și Invision apar unele probleme cu dimensiunea textului.
În Invision, prima categorie arată așa cum ar trebui, însă de la a 2-a în jos, există unele diferențe, și ca să înțelegeți exact am făcut 2 printscreen-uri https://2img.net/h/oi39.tinypic.com/33wa876.jpg și https://2img.net/h/oi39.tinypic.com/652wxz.jpg
În phpbb3 apare tot indexul cu caracterele mărite, iar în PunBB apare numai partea de jos mărită, cu statistici și linkuri de subsol.
Aceste probleme apar numai la index, la prima pagină, oricum aș modifica sau comprima categoriile. Când intru în forumuri, subforumuri etc. totul e normal.
Problemele persistă orice temă aș instala.
Mai am un forum pe care de-a lungul timpului am efectuat aproximativ aceleași editări și modificări ca aici, însă acolo n-am avut nicio problemă când am trecut pe Invision.
Ce am greșit și cum pot rezolva asta?
Mulțumesc anticipat!
Sper că n-am greșit dacă am deschis topic nou aici, dar până acum n-am avut nevoie de partea cu Help și n-am găsit rezolvare la problema mea altundeva pe forum.
Problema mea apare pe forumul http://www.2ne1romania.net/forum. Până acum, de cele mai multe ori (poate chiar mereu) am lucrat în phpbb2. De câteva zile încerc să schimb versiunea, dar și la phpbb3, și punBB și Invision apar unele probleme cu dimensiunea textului.
În Invision, prima categorie arată așa cum ar trebui, însă de la a 2-a în jos, există unele diferențe, și ca să înțelegeți exact am făcut 2 printscreen-uri https://2img.net/h/oi39.tinypic.com/33wa876.jpg și https://2img.net/h/oi39.tinypic.com/652wxz.jpg
În phpbb3 apare tot indexul cu caracterele mărite, iar în PunBB apare numai partea de jos mărită, cu statistici și linkuri de subsol.
Aceste probleme apar numai la index, la prima pagină, oricum aș modifica sau comprima categoriile. Când intru în forumuri, subforumuri etc. totul e normal.
Problemele persistă orice temă aș instala.
Mai am un forum pe care de-a lungul timpului am efectuat aproximativ aceleași editări și modificări ca aici, însă acolo n-am avut nicio problemă când am trecut pe Invision.
Ce am greșit și cum pot rezolva asta?
Mulțumesc anticipat!
Ultima editare efectuata de catre Aya Saru in Joi Mai 03, 2012 10:56 am, editata de 1 ori
Re: Problemă cu schimbarea versiunii
Jerry2n, vă reamintim că mesajele duble nu sunt acceptate decât dacă a trecut o perioada de 24 de ore de la ultimul mesaj (folosiți butonul edit).
Boldul şi culorile sunt rezervate pentru moderare. Puteti folosi in schimb caractere italice sau subliniate.
Mulţumesc pentru înţelegere!
Boldul şi culorile sunt rezervate pentru moderare. Puteti folosi in schimb caractere italice sau subliniate.
Mulţumesc pentru înţelegere!
Vizitato- Vizitator
Chiar nu mă poate ajuta nimeni?
Prima problemă încuietoare? )
Prima problemă încuietoare? )
Buna seara,
Imi cer scuze pentru raspunsul intarziat. In primul rand as dori sa va intreb daca mai persista problema.
Daca da, am mai jos o lista cu cateva intrebari in legatura cu forumul dvs.:
- Ati resincronizat forumul dupa ce ati schimbat versiunea? (PA > General > Forum : Configurare > Resincronizarea forumului dvs.)
- Ati revenit la template-urile de baza inainte sa schimbati versiunea? (PA > Afisare > Template-uri, verificati toate categoriile, si unde vedeti un template cu numele inverzit, dati click pe "x"-ul rosu din dreptul acestuia - prin aceasta actiune veti pierde toate modificarile asupra acestora)
- Ati sters erorile codurilor HTML folosind uneltele?
- ati verificat forumul cu mai multe browsere?
- ati mai intrebat si alti utilizatori al forumului dvs. daca intampina aceleasi probleme?
Imi cer scuze pentru raspunsul intarziat. In primul rand as dori sa va intreb daca mai persista problema.
Daca da, am mai jos o lista cu cateva intrebari in legatura cu forumul dvs.:
- Ati resincronizat forumul dupa ce ati schimbat versiunea? (PA > General > Forum : Configurare > Resincronizarea forumului dvs.)
- Ati revenit la template-urile de baza inainte sa schimbati versiunea? (PA > Afisare > Template-uri, verificati toate categoriile, si unde vedeti un template cu numele inverzit, dati click pe "x"-ul rosu din dreptul acestuia - prin aceasta actiune veti pierde toate modificarile asupra acestora)
- Ati sters erorile codurilor HTML folosind uneltele?
- ati verificat forumul cu mai multe browsere?
- ati mai intrebat si alti utilizatori al forumului dvs. daca intampina aceleasi probleme?
Vizitato- Vizitator
Bună seara,
Tocmai am intrat pe forumul indicat de dvs. şi nu întâmpin o astfel de problemă... să înţeleg că aţi rezolvat problema?
Tocmai am intrat pe forumul indicat de dvs. şi nu întâmpin o astfel de problemă... să înţeleg că aţi rezolvat problema?
Buna ziua,
Am intrat pe forumul dumneavoastra si nu are nimic ,ati rezolvat cumva problema ?
Am intrat pe forumul dumneavoastra si nu are nimic ,ati rezolvat cumva problema ?
Îmi cer scuze, n-am mai avut timp să verific răspunsurile. Nu mai apărea problema pentru că am mutat înapoi pe phpbb2, dar încă persistă.
Am încercat tot ce ați listat acolo, cu 2 excepții. Una e că nu pot să accesez Templates decât în phpbb2 și PunBB și a doua e că nu știu exact ce să fac la Unelte. Resetez forumul?
Eu folosesc Firefox în general, dar am deschis și în Chrome și se vede la fel în amândouă.
Am întrebat câțiva membri, și la ei se vede la fel, în ambele browsere.
Am încercat tot ce ați listat acolo, cu 2 excepții. Una e că nu pot să accesez Templates decât în phpbb2 și PunBB și a doua e că nu știu exact ce să fac la Unelte. Resetez forumul?
Eu folosesc Firefox în general, dar am deschis și în Chrome și se vede la fel în amândouă.
Am întrebat câțiva membri, și la ei se vede la fel, în ambele browsere.
Am spus sa resetati template-urile (de pe versiunea pe care o foloseati, phpbb2), si abia apoi sa o schimbati in Invision.Una e că nu pot să accesez Templates decât în phpbb2 și PunBB
Incercati totusi sa le resetati si de pe punBB.
In legatura cu uneltele, se pare ca acea optiune de stergere a erorilor HTML a fost inlaturata .
Vizitato- Vizitator
Bună ziua,
Aş avea o mică completare Cosmin, pentru a reseta template-urile trebuie să apăsaţi pe iconiţa din partea dreaptă.
Aş avea o mică completare Cosmin, pentru a reseta template-urile trebuie să apăsaţi pe iconiţa din partea dreaptă.
și intru tot la Afișare > Templates? pentru că nu îmi apare iconița aceea roșie, doar cea portocalie, pentru modificare.
Primul pas este să reveniţi la versiunea precedentă din PA - Afişare - Teme - Alegere temă - Versiune, iar apoi să intraţi la Template-uri şi să le restauraţi.
Am înțeles ce trebuie să fac, dar mie nu îmi apare butonul pentru restaurare.
Inseamna ca toate sunt la valoarea de origine. Ati verificat si celelalte subcategorii ale template-urilor? (Portal, Galerie...). Daca da, treceti pe punbb, verificati si acolo template-urile daca sunt la valoarea de origine, iar apoi schimbati versiunea din nou pe Invision.
Daca problema persista, aceasta va fi inaintata tehnicienilor forumgratuit.
Daca problema persista, aceasta va fi inaintata tehnicienilor forumgratuit.
Vizitato- Vizitator
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Problema cu schimbarea temei
» Problema la schimbarea numelui
» Problema cu schimbarea Adresei Forumului
» Optimizarea versiunii mobile a forumurilor
» Implementarea si a versiunii de baza a phpbb ( cea veche)
» Problema la schimbarea numelui
» Problema cu schimbarea Adresei Forumului
» Optimizarea versiunii mobile a forumurilor
» Implementarea si a versiunii de baza a phpbb ( cea veche)
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum