Mutare iconite din profil
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Mutare iconite din profil
Buna...
Cum as putea ca iconitele din profil [skype, messenger, website] sa fei mutete in interiorul profilului sau putin mai sus
Imagine https://i.servimg.com/u/f45/17/25/34/70/profil10.png
Cum as putea ca iconitele din profil [skype, messenger, website] sa fei mutete in interiorul profilului sau putin mai sus
Imagine https://i.servimg.com/u/f45/17/25/34/70/profil10.png
Re: Mutare iconite din profil
Adăugaţi în CSS:
Modificaţi margin-top până se vor poziţiona cum doriţi.
- Cod:
.postprofile dl dd a img{
margin-top: -2px;}
Modificaţi margin-top până se vor poziţiona cum doriţi.
Buna ziua.
Am vizitat mai multe topicuri din forumul dvs. si mie mi se vede perfect profilul.
Am vizitat mai multe topicuri din forumul dvs. si mie mi se vede perfect profilul.
Stefanss- Membru Forumgratuit
Data înscrierii : 09/03/2012
Mulțumiri : 1
Poate este pentru ca dvs folositi safaria iau eu chrome...dar uita-te la topicurile cu mesaje mai scurte decat profilul si atnci ai sa vezi.
Browserul pe care îl folosesc este Mozilla Firefox. Vă asigur că nu întâmpin nicio problemă de acest gen indiferent de lungimea topicului.
Puteţi face dvs. câteva print-uri ?
Puteţi face dvs. câteva print-uri ?
Nu mai conteaza...am schimbat browser-ul si pe firefox si safari arata bine deci le voi recomanda membrilor...rezolvat
Subiecte similare
» Mutare Profil
» Mutare profil
» Iconite in profil!
» Mutare imagine profil
» Mutare mesaj privat, profil, email, website
» Mutare profil
» Iconite in profil!
» Mutare imagine profil
» Mutare mesaj privat, profil, email, website
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum