Culoare mesaj staff pentru phpBB2
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Culoare mesaj staff pentru phpBB2
Rezumarea primului mesaj :
Hristos a Inviat!
Va rog sa ma ajutati cu ceva. Am urmarit cam toate tutorialele despre cum sa modific culoarea la mesajele staff-ului insa numai nu reusesc cu toate ca tutorialele sunt explicate foarte bine si nu pare greu de realizat. Va multumesc!
Hristos a Inviat!
Va rog sa ma ajutati cu ceva. Am urmarit cam toate tutorialele despre cum sa modific culoarea la mesajele staff-ului insa numai nu reusesc cu toate ca tutorialele sunt explicate foarte bine si nu pare greu de realizat. Va multumesc!
Ultima editare efectuata de catre Ionel23 in Mar Apr 17, 2012 12:00 am, editata de 1 ori
Re: Culoare mesaj staff pentru phpBB2
am sters toate codurile pe care le-am mai avut (doua au fost) si l-am lasat singur doar pe asta pentru culoarea mesajelor staff-ului, si nici asa nu merge, nu se schimba culoarea.
Eu v-am spus să îl ştergeţi şi pe acesta şi să îl reimplementaţi.
asta am facut, le-am sters toate si apoi l-am pus iar pe acesta.
Este imposibil să nu vă meargă! Am testat codurile! Verificaţi foaia de stil CSS, ca în ea să nu existe coduri care personalizează aceeaşi clasă şi astfel acesta să nu îşi poată face treaba.
nici cu foaia css stearsa nu merge
Imposibil! Să recapitulăm.
Adăugaţi acest cod într-o foaie Javascript:
Apoi, în locul numelui actual purtat de rang, adăugaţi-l pe acesta:
Atenţie! În ultimul rând, nu uitaţi să vă puneţi dvs. acest rang. Din PA - Utilizatori şi grupuri - Administrare utilizatori - Titlul rang-ului.
Adăugaţi acest cod într-o foaie Javascript:
- Cod:
$(function() {
$('.post:has(".specialpost") .row1').css('background-color','#99ff00');
$('.post:has(".specialpost") .row2').css('background-color','#99ff00');
});
Apoi, în locul numelui actual purtat de rang, adăugaţi-l pe acesta:
- Cod:
<span class="specialpost">Administrator</span>
Atenţie! În ultimul rând, nu uitaţi să vă puneţi dvs. acest rang. Din PA - Utilizatori şi grupuri - Administrare utilizatori - Titlul rang-ului.
Ultima editare efectuata de catre Keir in Mar Apr 17, 2012 12:07 am, editata de 1 ori
Iertati-ma va rog...codurile merg fara nici o problema, le-am incercat pe un forum de teste, care are aceeasi tema ca si a mea, insa la mine nu stiu de ce nu merge. Sa fie problema din Template-uri? Tin sa mentionez ca am facut anumite modificari acolo. Daca e vreo problema din Template-uri, la care sa fie problema? Multumesc mult pentru ajutorul acordat pana acuma
Ne puteţi face nişte print-uri la zonele esenţiale? (Afişarea generală a codurilor javascript şi apoi cea a codului)
Am reusit ce bine imi pare Am intrat in viewtopic_body si am vazut ca nu am acest cod
- Cod:
{postrow.displayed.POSTER_RANK}
Păi vedeţi... Codurile merg perfect, nu era din cauza lor. Dacă ne spuneaţi de la început că aţi făcut o astfel de modificare, poate treaba mergea mai repede. Oricum, este important ca aţi reuşit să-i daţi de cap.
Numai bine!
Numai bine!
Cu placere.
Vizitato- Vizitator
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Adaugarea de link-uri pentru fiecare mesaj in parte (phpBB2)
» Chenar elegant pentru statisticile unei categorii si ultimul mesaj ~ phpBB2
» Cum fac fundalul unui mesaj de o culoare iar altul de alta culoare?
» Culoare la mesajele staff
» Postare Mesaj Staff
» Chenar elegant pentru statisticile unei categorii si ultimul mesaj ~ phpBB2
» Cum fac fundalul unui mesaj de o culoare iar altul de alta culoare?
» Culoare la mesajele staff
» Postare Mesaj Staff
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum