Cadrele celulelor nu se vad in intregime
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cadrele celulelor nu se vad in intregime
Am vrut sa bag niste cadre la celule, dar dintr-un motiv anume nu se vad bine cadrele verticale si colturile....practic nu sunt complete.
Tema este phpbb3.
Tema este phpbb3.
Ultima editare efectuata de catre helion_prime in Dum Apr 15, 2012 1:05 am, editata de 1 ori
Re: Cadrele celulelor nu se vad in intregime
Bună seara,
Adăugaţi în CSS următoarele coduri:
Adăugaţi în CSS următoarele coduri:
- Cod:
li.row dd {
border: none!important;
}
li.row {
border-left: 1px solid #B38373;
border-right: 1px solid #B38373;
}
Vizitato- Vizitator
Acum se vad normal, dar au disparit liniile care separa coloanele
Bună seara,
Tocmai am intrat pe forumul dvs şi am observat că totul este normal. Vă referiţi la border-ul care desparte categoriile?
Atunci adăugaţi în CSS:
Tocmai am intrat pe forumul dvs şi am observat că totul este normal. Vă referiţi la border-ul care desparte categoriile?
Atunci adăugaţi în CSS:
- Cod:
.forabg , .forumbg{
border: 1px solid #culoare;}
Sunt barele care despart numarul de subiecte si numarul de mesaje. In imagine se vad, dar acum lipsesc.
Încercaţi să adăugaţi în CSS:
- Cod:
dd.topics {
border-left: 1px solid #ffffff;
border-right: 1px solid #ffffff;}
dd.posts{
border-right: 1px solid #ffffff;}
tot nu a mers.
a avut totusi efect la citirea subiectelor...se vede o bara care desparte profilul de subiect.
a avut totusi efect la citirea subiectelor...se vede o bara care desparte profilul de subiect.
Buna seara,
Cat despre ce cereti, e cam imposibil acest lucru, deoarece acele despartitoare sunt de fapt conturul elementelor interioare (a caror inaltimi variaza in functie de inaltimea elementului care are acea margine), nu este un tabel cu margini proprii.
De fapt asa este tema originala, nu prezinta nici o anomalie aceasta.practic nu sunt complete.
Cat despre ce cereti, e cam imposibil acest lucru, deoarece acele despartitoare sunt de fapt conturul elementelor interioare (a caror inaltimi variaza in functie de inaltimea elementului care are acea margine), nu este un tabel cu margini proprii.
Vizitato- Vizitator
ok atunci, multumesc pentru asistenta. M-ati ajutat cu prima parte deci declar toata treaba rezolvata.
Subiecte similare
» Rotunjirea cadrelor celulelor.
» vreau ca liniile celulelor sa fie drepte fara - - -
» Cum pot face ca un banner sa fie in intregime?
» vreau ca liniile celulelor sa fie drepte fara - - -
» Cum pot face ca un banner sa fie in intregime?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum