Nu imi apar butoanele Acasa si Portal
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Nu imi apar butoanele Acasa si Portal
Rezumarea primului mesaj :
Ieri dupa ce am instalat o tema au trecut 2 ore si mi-au disparut cele 2 butoane Acasa si Portal credeam ca e de la tema dar am schimbato si tot nu mergea. Stiti voi cum as putea sa imi apara din nou
Ieri dupa ce am instalat o tema au trecut 2 ore si mi-au disparut cele 2 butoane Acasa si Portal credeam ca e de la tema dar am schimbato si tot nu mergea. Stiti voi cum as putea sa imi apara din nou
Ultima editare efectuata de catre Kimy in Mar Apr 17, 2012 7:46 pm, editata de 1 ori
Re: Nu imi apar butoanele Acasa si Portal
am rezolvat problema se parea ca versiunea forumului era devina acum e PhpBB si se vad
Re: Nu imi apar butoanele Acasa si Portal
Acum se văd pentru că aveţi o nouă foaie de stil CSS şi noi template-uri. Nu versiunea era de vină ci conţinutul foii de CSS.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Din portal daca dau pe acasa nu-mi apar mesajele noi [R]
» Cum adaug poza langa butoanele Acasa,Portal etc?
» Afisare doar text in bara de meniu ( topicuri lipite & edit titlu-1960) [R]
» Meniu : Acasa Portal Regulament Cautare etc.
» Iconurile Acasa/Portal/Faq...sa imi apara doar scrisul [R]
» Cum adaug poza langa butoanele Acasa,Portal etc?
» Afisare doar text in bara de meniu ( topicuri lipite & edit titlu-1960) [R]
» Meniu : Acasa Portal Regulament Cautare etc.
» Iconurile Acasa/Portal/Faq...sa imi apara doar scrisul [R]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum