cum activez codu HTML LA FORUM
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
cum activez codu HTML LA FORUM
CUM ACTIVEZ CODU HTML AM INCARCAT UN VIDEO PE UN SITE SI VREAU SAL PUN PE FORUM
ADIK CAND INTRA SA LE APARA VIDECLIPU NU LINKURI SA DEA CLICK PE LE CI DIRECT VIDEOCLIPU DAR AM PUS TOATE
IN FINE CUM ACTIVEZ CODU HTML CA AM UITAT UNDE SA INTRU
ADIK CAND INTRA SA LE APARA VIDECLIPU NU LINKURI SA DEA CLICK PE LE CI DIRECT VIDEOCLIPU DAR AM PUS TOATE
IN FINE CUM ACTIVEZ CODU HTML CA AM UITAT UNDE SA INTRU
Re: cum activez codu HTML LA FORUM
Intri in PA > Module > Administrare pagini HTML > Creeaza o noua pagina HTML > Utilizati aceasta pagina ca pagina de start? Da.
Adaugi la Cod HTML:
Adaugi la Cod HTML:
- Cod:
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/jNGTxtkuQDc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Vizitato- Vizitator
FastCode a scris:Intri in PA > Module > Administrare pagini HTML > Creeaza o noua pagina HTML > Utilizati aceasta pagina ca pagina de start? Da.
Adaugi la Cod HTML:* Vezi sa adaugi linkul videoclipului tau, in loc de partea cu watch?v= pui embed/.
- Cod:
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/jNGTxtkuQDc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Hmmm... nu cred că la asta se referă. Să înţeleg că doriţi să puneţi în topic un videoclip şi să apară direct, nu?
Intraţi în PA - General - Mesaje şi emailuri - Configurare - Permite HTML : Da. Apoi din profilul dvs. - Preferinţe - Autorizeaza intotdeauna HTML : Da.
Sper că am înţeles bine, dacă nu vă rog să mă corectaţi.
Rezolvat ?
Subiecte similare
» Nu mai pot sa intru pe forum daca activez portalu sau pagini html
» Cum activez html ul ?
» Cum activez codul html
» Cum activez codul HTML[R]
» Cum activez HTML in mesajele Tuturor ?
» Cum activez html ul ?
» Cum activez codul html
» Cum activez codul HTML[R]
» Cum activez HTML in mesajele Tuturor ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum