Schimbare logo si aspectul headerului
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Doriti un logo nou?
Schimbare logo si aspectul headerului
Rezumarea primului mesaj :
Salutare tuturor,
M-am gandit sa schimbam logo-ul forumului deoarece cel actual pare cam invechit. Daca cele doua forumuri de suport (englez si francez) si-au schimbat logo-ul, ar trebui sa il schimbam si noi.
Logo normal:
Logo pentru sarbatorile de Paste:
Daca se va aplica propunerea, o sa ofer fisierul psd pentru ca modificarea lui sa fie mai usoara.
Update 11.04.2012
Eu am scos acel gradient si acel cerc, pentru ca aspectul acestui logo sa fie mai frumos. Iar Cosmin a venit cu ideea de a schimba aspectul headerului.
Aspect nou:
Salutare tuturor,
M-am gandit sa schimbam logo-ul forumului deoarece cel actual pare cam invechit. Daca cele doua forumuri de suport (englez si francez) si-au schimbat logo-ul, ar trebui sa il schimbam si noi.
Logo normal:
Logo pentru sarbatorile de Paste:
Daca se va aplica propunerea, o sa ofer fisierul psd pentru ca modificarea lui sa fie mai usoara.
Update 11.04.2012
Eu am scos acel gradient si acel cerc, pentru ca aspectul acestui logo sa fie mai frumos. Iar Cosmin a venit cu ideea de a schimba aspectul headerului.
Aspect nou:
Ultima editare efectuata de catre Stefan. in Mier Apr 11, 2012 3:03 pm, editata de 1 ori
Re: Schimbare logo si aspectul headerului
Bravo pentru munca depusa Stefan. Foarte frumos header.
Stefanss- Membru Forumgratuit
Data înscrierii : 09/03/2012
Mulțumiri : 1
Re: Schimbare logo si aspectul headerului
Salutare,
Nu inteleg de ce se mai voteaza daca sugestia a fost deja aplicata.
Sugestie acceptata.
Nu inteleg de ce se mai voteaza daca sugestia a fost deja aplicata.
Sugestie acceptata.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Schimbare logo
» Modificare al Headerului
» din: Modificare al Headerului
» Cum modific aspectul categoriei
» Problema la aspectul de la Subiecte.
» Modificare al Headerului
» din: Modificare al Headerului
» Cum modific aspectul categoriei
» Problema la aspectul de la Subiecte.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum