Profilul personalizat [R]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Profilul personalizat [R]
Rezumarea primului mesaj :
Am si eu o intrebare ... creez un profil personalizat, top camp "O imagine" ... cum pot pune acea imagine sa fie pe centru ?
Daca imaginea are ca latime, sa spunem ca exemplu 30 pixels, ea este afisata in partea stanga a profilului din mesaj, nu prea se vede bine ... se poate pune centrat ?
Am incercat sa pun coduri pentru center ... dar asa nu se afiseaza imaginea
Am si eu o intrebare ... creez un profil personalizat, top camp "O imagine" ... cum pot pune acea imagine sa fie pe centru ?
Daca imaginea are ca latime, sa spunem ca exemplu 30 pixels, ea este afisata in partea stanga a profilului din mesaj, nu prea se vede bine ... se poate pune centrat ?
Am incercat sa pun coduri pentru center ... dar asa nu se afiseaza imaginea
Ultima editare efectuata de catre ezlidor in Mier Sept 17, 2008 11:48 pm, editata de 1 ori
Re: Profilul personalizat [R]
Multumesc Dizzy ... ai fost pe aproape ...
Dar uite cum imi apare ... si dupa nici nu mai pot modifica DELOC in profil ...
Dar uite cum imi apare ... si dupa nici nu mai pot modifica DELOC in profil ...
deci altceva nu are ce sa fie ori e prea mare imaginea si si cauzeaza probleme table-ul dela forum pentru ca daca pun alta imagine imi merge
deci cum am zis iese pe dinafara si de aia e recomandat la avatar sa fie marimea de 100 x 100 pentru ca imaginile prea mari dauneaza forumului i face anumite erori altfel nu imi dau seama ce ar fi pentru ca alte imagini merg..
Gata am gasit rezolvarea pune asta acolo doar asta si atata
https://2img.net/r/ihimizer/img216/4281/44879776sb6.png
deci cum am zis iese pe dinafara si de aia e recomandat la avatar sa fie marimea de 100 x 100 pentru ca imaginile prea mari dauneaza forumului i face anumite erori altfel nu imi dau seama ce ar fi pentru ca alte imagini merg..
Gata am gasit rezolvarea pune asta acolo doar asta si atata
https://2img.net/r/ihimizer/img216/4281/44879776sb6.png
MULTUMESC Dizzy ... da poti sa-mi spui cum ai facut ?
Ca mai am 4 imagini care sa le fac asa... multumesc
Ca mai am 4 imagini care sa le fac asa... multumesc
pai salvezi imaginile in pc si le redenumesti si pui la nume doar un caracter exemplu:"1" si uploadezi imaginea si o pui pentru ca am vazut ca caracterele dadea erori si nu suporta multe caractere si am scurtato ..
Multumesc :* ><
*** Din moment ce acest topic pare a fi rezolvat îl voi închide si îl voi marca [Rezolvat]
*** Din moment ce acest topic pare a fi rezolvat îl voi închide si îl voi marca [Rezolvat]
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» cum fac profilul asa?
» Variante multiple pentru profilul personalizat
» Scris colorat, ingrosat, inclinat, etc la optiunile profilului si profilul personalizat [R]
» Cand cineva intra in profilul dvs. sa se vada cine v-a vizitat profilul
» cum fac si eu asa profilul
» Variante multiple pentru profilul personalizat
» Scris colorat, ingrosat, inclinat, etc la optiunile profilului si profilul personalizat [R]
» Cand cineva intra in profilul dvs. sa se vada cine v-a vizitat profilul
» cum fac si eu asa profilul
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum