Cum pun Top postari
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum pun Top postari
Pot sa pun cumva sa apara chenarul pe saitul meu cu Top Postari? Si daca da atunci cum?
Re: Cum pun Top postari
Bună seara,
Intraţi în PA - Module - Gestiunea widget-urilor forumului - Afiseaza widget-urile forumului : Da , iar mai jos aveţi "Widget-uri predefinite" şi un widget denumit: "Top postatori".
Dvs. îl mutaţi prin ţinerea apăsată a click-ului pe el în zona unde doriţi din "Gestiunea widget-urilor forumului".
Intraţi în PA - Module - Gestiunea widget-urilor forumului - Afiseaza widget-urile forumului : Da , iar mai jos aveţi "Widget-uri predefinite" şi un widget denumit: "Top postatori".
Dvs. îl mutaţi prin ţinerea apăsată a click-ului pe el în zona unde doriţi din "Gestiunea widget-urilor forumului".
Nu prea am inteles...... Am gasit predefinirea widget-uri am apasat top postatori si inregistreaza , dar pe forum nu apare nimic , nici un tabel.....
Apăsaţi pe el şi mutaţi într-unul din chenarele acelea de mai sus.
Nu uitaţi să activaţi widget-urile.
Nu uitaţi să activaţi widget-urile.
Rezolvat?
Vizitato- Vizitator
da , TC
Vizitato- Vizitator
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum