Link'uri de download
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Link'uri de download
Salut, am voie sa pun link'uri de download a unor salvari de la jocuri? Salvarile de la jocuri sunt facute de playeri si nu se gasesc prin magazine sau mai stiu eu ce. De exemplu daca iau savegame de pe un site pun link'ul de download si sursa la mine pe forum, e permis?
Ultima editare efectuata de catre Sp00kied in Lun Mar 19, 2012 1:09 pm, editata de 1 ori
Re: Link'uri de download
Bună seara,
Nu, nu este permis. Orice fel de download vă poate aduce ştergerea forumului.
Nu, nu este permis. Orice fel de download vă poate aduce ştergerea forumului.
De ce sa aduca stergerea forumului cand acele salvari ale jocului sunt publicate cu link de download chiar de cei care au reusit sa termine jocul? Nu este niciun fel de piraterie, cu atat mai putin incalcarea drepturilor de autor.
chiar asa dc sa fie suprimate forumurile pentru salvarile jocurilor , oferite de catre utilizatori, deoarece nu este incalcat nici un drept , si de exemplu daca eu am un sertver de upload cu link direct catre fisier si vreau sa imi postez lucrarile ,paginile HTML , design ETC si le uploadez "PE SERVERUL MEU" , "Lucrarile mele" nu am voie sa le postez linkul pe forum , atata timp cat detin drepturile de autor :S
Sp00kied a scris:De ce sa aduca stergerea forumului cand acele salvari ale jocului sunt publicate cu link de download chiar de cei care au reusit sa termine jocul? Nu este niciun fel de piraterie, cu atat mai putin incalcarea drepturilor de autor.
În acest caz puteţi să le puneţi. Este interzisă punerea de materiale care nu aparţin postatorului(drepturi de autor) . Citiţi şi aici: https://help.forumgratuit.ro/t13362-pirateria-si-drepturile-de-autor
Nu, stai linistit nu fac piraterie. Multumesc pentru raspunsuri. TC.
Subiecte similare
» Cum pun și eu Linkuri sus
» Cum pot sa fac linkuri utile ?
» linkuri protejate
» Linkuri inactive!
» Subliniere Linkuri
» Cum pot sa fac linkuri utile ?
» linkuri protejate
» Linkuri inactive!
» Subliniere Linkuri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum