Afisare text Subiecte Mesaje
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Salut.
Sugestia mea consta in afisarea textului Subiecte, Mesaje de la coloanele Subiecte si Mesaje.
Cam asa ar arata pe forumul de suport:
https://2img.net/r/ihimizer/img718/8069/forumgratuitforumdesupo.png
Sugestia mea consta in afisarea textului Subiecte, Mesaje de la coloanele Subiecte si Mesaje.
- Cod:
.forabg ul.topiclist dfn {
display: block;
font-style: normal;
font-weight: normal;
}
.forabg dd.posts, .forabg dd.topics {
font-weight: bold;
}
Cam asa ar arata pe forumul de suport:
https://2img.net/r/ihimizer/img718/8069/forumgratuitforumdesupo.png
Stefanss- Membru Forumgratuit
Data înscrierii : 09/03/2012
Mulțumiri : 1
Re: Afisare text Subiecte Mesaje
Deja au fost facute destule propuneri pentru forumul de suport. El este ok asa cum este acum, nu trebuie incarcat css-ul cu coduri inutile, votez Nu.
Vizitato- Vizitator
Nu cred ca conteaza numarul de propuneri. Conteaza propunerea in sine.
Stefanss- Membru Forumgratuit
Data înscrierii : 09/03/2012
Mulțumiri : 1
ar fi destul de frumos , din cate am observat si celelalte forumuri de suport au inceput sa se mai modernizeze in privinta aspectului pe forumul francez au avut loc chiar schimbari mari
Daca fiecare membru care cunoaste coding-ul ar veni cu cate o propunere, am ajunge FA-ul din spate.( Ca design.)
Deci toti trebuie sa colaboram si sa...ne respectam, pentru a ajunge FM/FA cel putin la calitatea suportului si staff-ului din stape.
Revenind, votez da.
Deci toti trebuie sa colaboram si sa...ne respectam, pentru a ajunge FM/FA cel putin la calitatea suportului si staff-ului din stape.
Revenind, votez da.
Salutare,
Păi nu ştiu ce să zic. În dreptul fiecărei rubrici de mesaje şi subiecte, scrie acest nume, nu văd de ce ar mai scrie şi sub ele. Totuşi dă bine, zic eu. AM votat da...
Păi nu ştiu ce să zic. În dreptul fiecărei rubrici de mesaje şi subiecte, scrie acest nume, nu văd de ce ar mai scrie şi sub ele. Totuşi dă bine, zic eu. AM votat da...
Buna ziua,
Atunci cand adaugam un cod pe forumul de suport o facem pentru ca analizam utilitatea sa si nu pentru ca sa avem cat mai multe coduri. Aceasta sugestie nu-si are rostul din moment ce exista deja notate in bara fiecarei categorii coloanele Mesaje si Subiecte. Chiar nu are sens sa repetam asta la fiecare forum in parte.
Sugestie respinsa.
Atunci cand adaugam un cod pe forumul de suport o facem pentru ca analizam utilitatea sa si nu pentru ca sa avem cat mai multe coduri. Aceasta sugestie nu-si are rostul din moment ce exista deja notate in bara fiecarei categorii coloanele Mesaje si Subiecte. Chiar nu are sens sa repetam asta la fiecare forum in parte.
Sugestie respinsa.
Subiecte similare
» afisare subiecte si mesaje
» afisare subiecte si mesaje in forum
» scrpt afisare imagine la cu subiecte,mesaje,ultimul subiect
» In tabelul de la categorii arata 0 subiecte/mesaje dar de fapt exista mesaje si subiecte in ele
» scrpt afisare imagine la cu subiecte,mesaje,ultimul subiect
» In tabelul de la categorii arata 0 subiecte/mesaje dar de fapt exista mesaje si subiecte in ele
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum