De ce mi-a fost stearsa pagina de facebook a forumului?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
De ce mi-a fost stearsa pagina de facebook a forumului?
Rezumarea primului mesaj :
De ce mi-a fost stearsa pagina de facebook a forumului? Evident, functia "Log in with facebook" nu mai functioneaza.
De ce mi-a fost stearsa pagina de facebook a forumului? Evident, functia "Log in with facebook" nu mai functioneaza.
Ultima editare efectuata de catre Brian in Dum Mar 18, 2012 2:46 pm, editata de 1 ori
Re: De ce mi-a fost stearsa pagina de facebook a forumului?
Atunci nu este treaba noastră. Noi vă putem ajuta doar cu probleme ce ţin stric de forumgratuit. Problema dvs. ţine de Facebook. Luaţi legătura cu cei de la suport.
Pai iti dai seama ca nu am nicio sansa sa mi-o recuperez daca ma pui sa vorbesc cu cei de la facebook. E ca si cum n-as vorbi. Am incercat azi ceva si imi cerea sa scriu un canvas url. Am introdus unul si tot nu functioneaza login with fb. Chiar nu stiu ce sa fac.
Singura soluţie ar fi să creeaţi o nouă pagină.
Am inteles. Multumesc frumos.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Un abuz a fost trimis forumului dumneavoastra ??????????
» Cum fac pagina de start a forumului?
» Cum pot sa micsorez pagina forumului?
» Trebuie sa fac forumului adresa de facebook?
» (#18635) Problema adresa forumului a fost modificata (din forumz.ro in forumotion.com) !
» Cum fac pagina de start a forumului?
» Cum pot sa micsorez pagina forumului?
» Trebuie sa fac forumului adresa de facebook?
» (#18635) Problema adresa forumului a fost modificata (din forumz.ro in forumotion.com) !
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum