Problema latime forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Problema latime forum
Rezumarea primului mesaj :
Salut , am o problema cu forumul meu , cu tema acestuia . Are o latime destul de mare , si doresc sa o micsorez . Versiunea temei : PHPBB3 . Daca stiti vreun cod CSS care ajuta la problema mea va rog sa postati . Va rog frumos sa nu imi spuneti sa umblu in "General/Configurare/Latimea forumului" ca am umblat deja si nu am rezolvat nimic .
Salut , am o problema cu forumul meu , cu tema acestuia . Are o latime destul de mare , si doresc sa o micsorez . Versiunea temei : PHPBB3 . Daca stiti vreun cod CSS care ajuta la problema mea va rog sa postati . Va rog frumos sa nu imi spuneti sa umblu in "General/Configurare/Latimea forumului" ca am umblat deja si nu am rezolvat nimic .
Ultima editare efectuata de catre Rullz. in Mier Mar 14, 2012 9:45 pm, editata de 1 ori
Re: Problema latime forum
cloner a scris:de multumit nu sti sa multumesti ?
De asta nu ai putut dormi azi noapte? Ca nu ti-a multumit?
Vizitato- Vizitator
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Problema cod CSS latime forum
» problema latime
» Problema latime textare.
» Problema latime categorii
» latime forum
» problema latime
» Problema latime textare.
» Problema latime categorii
» latime forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum