Modificarea sanctiunii pentru raspuns la titlu inexplicit
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 3 • Distribuiţi
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Sinteti de acord?
Modificarea sanctiunii pentru raspuns la titlu inexplicit
Rezumarea primului mesaj :
Buna seara!
Avind in vedere ca tot mai des utilizatorii sint negljenti in alegerea titlurilor, propun revenirea la regula mai veche, si anume sanctionarea pentru raspuns la titlu inexplicit doar dupa mesajul de moderare.
Aceasta ar elimina subiectivitatea in acordarea sanctiunii, functie de interpretarea fiecarui membru din staff si totodata ar incuraja utilizatorii sa dea raspunsuri mai des.
Chiar daca topicul este trimis ulterior la cos - deoarece desi creatorul si-a primit raspunsul, a dat dovada de egoism, topicul neputid fi gasit la cautare, iar cei care au raspuns vor fi nevoiti sa raspunda si alta data la aceeasi intrebare - totusi pina la urma rolul acestui forum eu il inteleg ca fiind acordarea de suport si nu vinarea cu orice pret a sanctiunilor.
Multumesc!
Buna seara!
Avind in vedere ca tot mai des utilizatorii sint negljenti in alegerea titlurilor, propun revenirea la regula mai veche, si anume sanctionarea pentru raspuns la titlu inexplicit doar dupa mesajul de moderare.
Aceasta ar elimina subiectivitatea in acordarea sanctiunii, functie de interpretarea fiecarui membru din staff si totodata ar incuraja utilizatorii sa dea raspunsuri mai des.
Chiar daca topicul este trimis ulterior la cos - deoarece desi creatorul si-a primit raspunsul, a dat dovada de egoism, topicul neputid fi gasit la cautare, iar cei care au raspuns vor fi nevoiti sa raspunda si alta data la aceeasi intrebare - totusi pina la urma rolul acestui forum eu il inteleg ca fiind acordarea de suport si nu vinarea cu orice pret a sanctiunilor.
Multumesc!
Re: Modificarea sanctiunii pentru raspuns la titlu inexplicit
Kegan, sunt destui utilizatori care nu stiu ce este acela un forum, sau ca ar exista un regulament care trebuie respectat. Noi trebuie sa intelegem ca nu toti s-au nascut invatati.
Eu unul cand mi-am creat primul cont (asta a fost prin 2010), nu stiam de existenta acestui regulament si nu stiam ce este acela un forum. Nu cred ca numai eu am fost in aceasta situatie.
Cele mai multe excluderi s-au datorat acestei reguli oarecum stupide.
Rolul acestui forum este de a oferi suport si in nici un caz de a sanctiona utilizatorii forumului.
Eu unul cand mi-am creat primul cont (asta a fost prin 2010), nu stiam de existenta acestui regulament si nu stiam ce este acela un forum. Nu cred ca numai eu am fost in aceasta situatie.
Cele mai multe excluderi s-au datorat acestei reguli oarecum stupide.
Rolul acestui forum este de a oferi suport si in nici un caz de a sanctiona utilizatorii forumului.
De acord stefan insa nici fara reguli nu se poate .. cum a zis Ina ar fi cel mai bine
Asta pentru ca nu ati acordat importanta formularului de inregistrare unde exista mentiunea privitoare la regulamentul acestui forum.Stefan. a scris:Eu unul cand mi-am creat primul cont (asta a fost prin 2010), nu stiam de existenta acestui regulament.
intotdeauna gasiti o scuza dar foarte greu o rezolvare , nu vreau sa jignesc stiu ca este greu sa fi membru intr-un staff dar sa fim seriosi Ina are dreptate dece sa fim sanctionati daca titlul ni se pare explicit si un membru din staff nu a solicitat inca schimbarea lui.
Kegan a scris:Asta pentru ca nu ati acordat importanta formularului de inregistrare unde exista mentiunea privitoare la regulamentul acestui forum.Stefan. a scris:Eu unul cand mi-am creat primul cont (asta a fost prin 2010), nu stiam de existenta acestui regulament.
Nu asta e ideea, eu am dat importanta acelui formular. Eu vreau sa spun ca unii utilizatori cred ca regulamentul a fost creat pentru a fi incalcat. Nu o spun eu, o spun numarul de subiecte postate care nu au un titlu explicit.
Stefan. a scris:Kegan a scris:Asta pentru ca nu ati acordat importanta formularului de inregistrare unde exista mentiunea privitoare la regulamentul acestui forum.Stefan. a scris:Eu unul cand mi-am creat primul cont (asta a fost prin 2010), nu stiam de existenta acestui regulament.
Nu asta e ideea, eu am dat importanta acelui formular. Eu vreau sa spun ca unii utilizatori cred ca regulamentul a fost creat pentru a fi incalcat. Nu o spun eu, o spun numarul de subiecte postate care nu au un titlu explicit.
Păi vedeţi? Ăsta este un motiv pentru care regulamentul trebuie să existe şi să se aplice la orice abatere. Topic-ul acesta nu se opune regulamentului, ci asprimii sale. Din punctul meu de vedere, primul lucru care ar trebui să fie făcut atunci când activezi pe un forum, indiferent care, ar fi să citeşte regulamentul acestuia şi condiţiile de utilizare(dacă este o platformă gen Forumgratuit). Vă asigur că cei ce se abat de la regulament, nu fac decât să îngroaşe liniile celor excluşi din acest forum.
stai putin ca asta a degenerat , s-a trecut de la subiect la crearea de forumuri , in toate raspunsurile s-a pierdut esentialul :S DECE sa fie sanctionati cei care incearca sa ajute , deoarece nu isi dau seama ca titlul este inexplicit de exemplu am postat un subiect cu numele "Cum pun scriptul pentru facebook in index personalizat" sau ceva de genu si mi s-a cerut sa modific numele pe motiv ca este inexplicit
NoMusic a scris:stai putin ca asta a degenerat , s-a trecut de la subiect la crearea de forumuri , in toate raspunsurile s-a pierdut esentialul :S DECE sa fie sanctionati cei care incearca sa ajute , deoarece nu isi dau seama ca titlul este inexplicit de exemplu am postat un subiect cu numele "Cum pun scriptul pentru facebook in index personalizat" sau ceva de genu si mi s-a cerut sa modific numele pe motiv ca este inexplicit
Nu are cum să vi se întâmple aşa ceva în cadrul acestui forum de suport. Titlul indicat este perfect normal, destul de explicit. Cu siguranţă titlul devia de la ceea ce aţi precizat dvs. În orice caz, puteaţi cere lămuriri prin Mesaj privat membrului staff care v-a moderat, sau lui Kegan.
Haideţi să nu mai deviem subiectul impus de acest topic!
Ati citit si mesajul meu anterior? Am spus ca discutam si vom reveni cu un raspuns oficial in perioada urmatoare.NoMusic a scris:intotdeauna gasiti o scuza dar foarte greu o rezolvare
Daca nu se intelege si observ ca discutia degenereaza voi inchide si acest topic.
Numai bine!
Keir a scris:NoMusic a scris:stai putin ca asta a degenerat , s-a trecut de la subiect la crearea de forumuri , in toate raspunsurile s-a pierdut esentialul :S DECE sa fie sanctionati cei care incearca sa ajute , deoarece nu isi dau seama ca titlul este inexplicit de exemplu am postat un subiect cu numele "Cum pun scriptul pentru facebook in index personalizat" sau ceva de genu si mi s-a cerut sa modific numele pe motiv ca este inexplicit
Nu are cum să vi se întâmple aşa ceva în cadrul acestui forum de suport. Titlul indicat este perfect normal, destul de explicit. Cu siguranţă titlul devia de la ceea ce aţi precizat dvs. În orice caz, puteaţi cere lămuriri prin Mesaj privat membrului staff care v-a moderat, sau lui Kegan.
Haideţi să nu mai deviem subiectul impus de acest topic!
Kegan a scris:Ati citit si mesajul meu anterior? Am spus ca discutam si vom reveni cu un raspuns oficial in perioada urmatoare.NoMusic a scris:intotdeauna gasiti o scuza dar foarte greu o rezolvare
Daca nu se intelege si observ ca discutia degenereaza voi inchide si acest topic.
Numai bine!
uite subiectul aici https://help.forumgratuit.ro/t31246-problema-cu-un-iframe-javascript-pentru-facebook-pe-un-portal-htmlcustom am modificat titlul de 4 ori si tot nu a convenit ,a ramas titlul care il vedeti ,
si da am citit ce ai scris si raman la aceeasi opinie , subiectele se discuta de saptamani si pana se vor implementa , vom lua in continuare banuri pe neasteptate pentru o regula fara sens
Orice decizie intr-un forum de suport se bazeaza pe opinia intregului staff. Nu putem lua decizii peste noapte.NoMusic a scris:subiectele se discuta de saptamani si pana se vor implementa , vom lua in continuare banuri pe neasteptate pentru o regula fara sens
Daca pe un forum personal deciziile pot apartine in totalitate fondatorului, aici lucrurile nu mai sunt asemanatoare. Repet, ar fi de preferat sa revenim la destinatia de baza a acestui topic si sa nu mai deviem de la subiect. Cel putin asa ar fi normal si frumos. Multumesc pentru intelegere!
nu am deviat , ce am scris eu tine de raspuns la titlu inexplicit , ce fel de titlu ar trebui sa punem ca sa multumeasca tuturor :S , aceasta regula ar trebui modificata , s primim warn doar daca raspundem dupa ce un membru din staff a anuntat schimbarea titlului iar autorul nu il modifica, astfel putem sti si noi si sa nu primim warn "Peste noapte" , iar parerea mea ramane acestea decizile decurg foarte incet , nu vreau sa se ia de pe o zi pe alta dar haide sa fim seriosi o saptamana ar trebui sa ajunga pentru luarea unei decizii legata de reguament .
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Modificarea tabelului de raspuns rapid
» Modificarea butoanelor din raspuns rapind
» Cum pun raspuns rapid si iconurile de la raspuns rapid la centru
» Modificarea Statisticilor.
» modificarea scrisului
» Modificarea butoanelor din raspuns rapind
» Cum pun raspuns rapid si iconurile de la raspuns rapid la centru
» Modificarea Statisticilor.
» modificarea scrisului
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum