Expirarea forumului !
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Expirarea forumului !
Buna .. azi 7 Mar 2012 am auzit ceva tulburator .. cum ca forumurile de la forum gratuit expira dupa o durata de timp .. ceea ce nu imi convine deloc ... Vreau sa stiu daca da sau daca nu este adevarat !!
Vreau un raspuns cinstit .. Da sau Nu ..
Vreau un raspuns cinstit .. Da sau Nu ..
Ultima editare efectuata de catre T|fa in Joi Mar 08, 2012 4:52 pm, editata de 1 ori
Re: Expirarea forumului !
De ce ar expira? Ei scot $-ei frumosi din treaba asta cu forumurile. Desigur dau si multi $ din buzunar pentru a asigura hostul a peste 1 milion de forumuri...Dar tot in castig ies.
Deci raspunsul e nu.(Asa ar fi logic)
Deci raspunsul e nu.(Asa ar fi logic)
Durata forumurilor este nelimitata atit timp cit forumgratuit este in functiune. Insa unele forumuri sint sterse datorita incalcarii conditiilor generale cu sau fara stiinta (de pilda avatarul dvs incalca aceste conditii...)
Ceea ce expira este domeniul personalizat achizitionat, daca ati cumparat asa ceva, deoarece domeniile au doar durata de 1 an. Aceasta insa nu duce la stergerea forumului ci doar la revenirea la vechea adresa.
Ceea ce expira este domeniul personalizat achizitionat, daca ati cumparat asa ceva, deoarece domeniile au doar durata de 1 an. Aceasta insa nu duce la stergerea forumului ci doar la revenirea la vechea adresa.
Deci in concluzie NU forumul nu expira doar dc ietse inactiv o perioada..sau..ai incalcat ceva reguli
Ina a scris:Durata forumurilor este nelimitata atit timp cit forumgratuit este in functiune. Insa unele forumuri sint sterse datorita incalcarii conditiilor generale cu sau fara stiinta (de pilda avatarul dvs incalca aceste conditii...)
poate avatarul meu de aici incalca drepturi de autor .. dar la mine pe forum nu are ce sa incalce ..pentru ca acolo eu am dreptul de autor la avatar.. si cam ce postez pe forumul meu .. spun de unde este sursa la orice .. wallpaper , etc..
Oricum multumesc pentru informatie !
V-am dat doar un exemplu si totodata un mic ajutor pentru a va schimba avatarul inainte de a vi se lua dreptul de a mai folosi avatar in acest forum, imi cer scuze ca v-am ofensat
Poate nu v-ar strica sa recititi Conditiile Generale inainte ca Onlineguardian sa "expire" forumul dvs.
Numai bine!
Poate nu v-ar strica sa recititi Conditiile Generale inainte ca Onlineguardian sa "expire" forumul dvs.
Numai bine!
nu m`ai ofensat stai linistita .. cat de avatar nu o sa`l schimb aici ... siforumul nu mil poate sterge doar ca aici folosesc un asemenea avatar ..din moment ce e cel mia reusit film gangster facut vreodata !! la anii aia .. BAFTA .. ms de raspuns ! numai bine ..
Puteti inchide topicul !
Puteti inchide topicul !
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum