Dezactivare CLICK dreapta !
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Dezactivare CLICK dreapta !
Salut dupa cum spune si titlul as dorii un script + unde sa il bag ca sa dezactivez CLICK dreapta la imagini ..etc. ! daca cineva da click dreapta pe imagine ca sa o fure sa ii spuna cv gen " NU FURA
P.S: ca acesta => CLICK
Si daca se poate dupa ce imi dati script-ul acesta sa imi spuneti daca se poate sa pun parola la un SubForum ! EX: Arhiva forum ! Cand cineva da click pe arhiva sa ii scrie un mesaj gen: introdu parola: ...... si daca stie parola sa ii arate ce este in acel subforum daca nu o stie sa nu poata vedea ce se afla in acel SubForum !
Daca nu puteti sa ma ajutati cu a 2-a cerinta, e bine ... IMPORTANT este doar prima ! [ daca puteti sa ma ajutati la prima este oke ] !
Sters bold
P.S: ca acesta => CLICK
Si daca se poate dupa ce imi dati script-ul acesta sa imi spuneti daca se poate sa pun parola la un SubForum ! EX: Arhiva forum ! Cand cineva da click pe arhiva sa ii scrie un mesaj gen: introdu parola: ...... si daca stie parola sa ii arate ce este in acel subforum daca nu o stie sa nu poata vedea ce se afla in acel SubForum !
Daca nu puteti sa ma ajutati cu a 2-a cerinta, e bine ... IMPORTANT este doar prima ! [ daca puteti sa ma ajutati la prima este oke ] !
Sters bold
Re: Dezactivare CLICK dreapta !
Boldul şi culorile sunt rezervate pentru moderare. Puteti folosi in schimb caractere italice sau subliniate.
Mulţumesc pentru înţelegere!
Rezultate folosind cautarea in arhiva.
----
Nu se pot adauga parole la forumuri/subforumuri - totusi te rog ca data viitoare sa deschizi subiecte separate pentru fiecare problema
Mulţumesc pentru înţelegere!
Rezultate folosind cautarea in arhiva.
----
Nu se pot adauga parole la forumuri/subforumuri - totusi te rog ca data viitoare sa deschizi subiecte separate pentru fiecare problema
Vizitato- Vizitator
Multumesc ! imi merge acum !
REZOLVAT puteti da T.C !
REZOLVAT puteti da T.C !
Cu placere :great:
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Anti click dreapta
» dezactivare click dreapta
» Personalizare dezactivare click dreapta
» Click de dreapta
» Anti click dreapta
» dezactivare click dreapta
» Personalizare dezactivare click dreapta
» Click de dreapta
» Anti click dreapta
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum