Bara warn sa dispara dupa 30 zile
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 3 • Distribuiţi
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Bara warn sa dispara automat
Bara warn sa dispara dupa 30 zile
Rezumarea primului mesaj :
Propun sa se faca asa ceva ca sa nu mai stam "ba stai ca iam dat warn lu ala acum sa il scot sau il mai las" asa ar disparea automat si nu ne-am mai face probleme.
Propun sa se faca asa ceva ca sa nu mai stam "ba stai ca iam dat warn lu ala acum sa il scot sau il mai las" asa ar disparea automat si nu ne-am mai face probleme.
tenlimba- Membru Forumgratuit
Varsta : 28
Localizare : Romania
Data înscrierii : 25/11/2011
Mulțumiri : 0
Re: Bara warn sa dispara dupa 30 zile
e bine asa cum e fara suparare dar ca mi se pare ciudat sa dai la oameni de lucru
Pistolarii- Membru Forumgratuit
Varsta : 26
Localizare : Forumul de suport român!
Data înscrierii : 03/10/2011
Mulțumiri : 0
Bună ziua ,
Această idee nu prea are rost.Dacă înjuri , faci reclamă , nu respecţi regulile şi ai un warn după o lună sa ţi-l scoată?Răspunsul meu a fost unul negativ.
Această idee nu prea are rost.Dacă înjuri , faci reclamă , nu respecţi regulile şi ai un warn după o lună sa ţi-l scoată?Răspunsul meu a fost unul negativ.
Salut,
Nu isi prea are rostu aceasta sugestie deoarece este inutila,daca gresesti trebuie sa fi activ sa ajuti lumea ca sa ti se elimine warnul,un subiect asemanator a mai fost discutat,cautati in arhiva sugestiilor .
Nu isi prea are rostu aceasta sugestie deoarece este inutila,daca gresesti trebuie sa fi activ sa ajuti lumea ca sa ti se elimine warnul,un subiect asemanator a mai fost discutat,cautati in arhiva sugestiilor .
Umm...Forumgratuit nu are un sistem warn. Noi il facem cu ajutorul imaginilor. Si daca este atat de important puteti face cum a zis Coddy.
Idem Omu. Vream prea multe pentru o platforma gratuita, plus ca putem face asta manual Votul meu este....nu.
Idem Omu. Vream prea multe pentru o platforma gratuita, plus ca putem face asta manual Votul meu este....nu.
Votez DA.
Ce daca e o platforma gratuita ? Este foarte buna aceasta idee. Pentru ca unii vor sa faca in asa fel incat DOAR administratorii sa poata reseta warning-urile.
Asa ca, ganditi-va ca atunci cand veti ajunge in acel moment si veti avea sute/mii de utilizatori activi, cat de greu e sa le resetezi la majoritatea warning-ul manual.
E un mare pacat sa votati NU. Lasati si aceasta optiune. Daca vreti voi sa resetati manual, nu aveti decat. Poate unii au un forum mult mai populat decat al vostru si e mult mai greu de resetat warning-urile la majoritatea utilizatorilor.
Ce daca e o platforma gratuita ? Este foarte buna aceasta idee. Pentru ca unii vor sa faca in asa fel incat DOAR administratorii sa poata reseta warning-urile.
Asa ca, ganditi-va ca atunci cand veti ajunge in acel moment si veti avea sute/mii de utilizatori activi, cat de greu e sa le resetezi la majoritatea warning-ul manual.
E un mare pacat sa votati NU. Lasati si aceasta optiune. Daca vreti voi sa resetati manual, nu aveti decat. Poate unii au un forum mult mai populat decat al vostru si e mult mai greu de resetat warning-urile la majoritatea utilizatorilor.
Gandese-te ca ne ofera host gratis...chiar cel mai important lucru.Ce daca e o platforma gratuita ?
Ne ofera multe servicii care pe unele forumuri versiunea phbb sa zicem nu exitsa. (Nu voi da exemple).
NU este ceva important, deci este un alt moft al nostru. Ar trebui sa ne gandim:
Da...strangem multe voturi, sugestia este acceptata...dar cand ajunge la FM ea poate fi respinsa. Nu cunosc partea tehnica a acesei firme, dar stiu ca nu are tehnicieni romani. Deci tot cei de la FM implementeaza fiecare update si sa spune....sugestie. Deci nu este asa usor.
Eu votez Nu .Daca nu respecti regulamentul suporti consecintele.
3mY a scris:Eu votez Nu .Daca nu respecti regulamentul suporti consecintele.
Daca respectivul face o greseala banala, primeste warn.
Dar dupa aia daca va deveni un exemplu pentru ceilalti ? De ce sa aibe warn ? Adica mi se pare foarte normal ca warning-urile sa se reseteze singure odata la o luna...sau odata pe an. Dupa cum vrea fiecare administrator.
Poate incalca regulamentul din greseala. Nu este imposibil
Ba are cum. Un forum are o multime de regulamente. Oricand poate face o greseala. Suntem oameni, si cu totii gresim
Asa ca, DA. Ar fi bine sa se faca asa ceva. Cui nu ii place, sa nu-l activeze. Dar pun pariu ca daca s-ar implementa, chiar si tu ai face aceasta chestie
Asa ca, DA. Ar fi bine sa se faca asa ceva. Cui nu ii place, sa nu-l activeze. Dar pun pariu ca daca s-ar implementa, chiar si tu ai face aceasta chestie
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Userii isi aleg bara de warn dupa bunul plac
» Cum scot "faza" aia cu membri sa posteze dupa 7 zile
» Excluderere automata dintr-un grup dupa x zile
» dece zice ca membri noi nu pot posta numai dupa 7 zile
» cum elimin optiunea "postare link direct dupa 7 zile de la inregistrare"?
» Cum scot "faza" aia cu membri sa posteze dupa 7 zile
» Excluderere automata dintr-un grup dupa x zile
» dece zice ca membri noi nu pot posta numai dupa 7 zile
» cum elimin optiunea "postare link direct dupa 7 zile de la inregistrare"?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum