background din 3 imagini
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
background din 3 imagini
am aplicat codul pentru backgroundul din 3 imagini
am facut o imagine de 1100x900 px
am impartit imaginile in marimile date din codul css cu crop tool
header 1100x230 px
footer 1100x130 px
si cea din mijloc la 1100x50 px (am incercat si inaltime mai mare se vede la fel)
numai ca nu functioneaza
uitati-va la profil pentru previzualizarea codului in tema
- Cod:
#page-header{
background: url(http://i42.servimg.com/u/f42/14/12/03/12/header11.png);
width: 1100px;
height: 230px;
background-position: center;}
#page-body{
background: url(http://i42.servimg.com/u/f42/14/12/03/12/centru11.png)repeat-y scroll;
background-position: center;
margin: 0px !important;
padding: 0px !important;}
#page-footer{
background: url(http://i42.servimg.com/u/f42/14/12/03/12/footer12.png);
height: 149px;
background-position: center;
margin: 0px!important;
padding: 0px!important;}
am facut o imagine de 1100x900 px
am impartit imaginile in marimile date din codul css cu crop tool
header 1100x230 px
footer 1100x130 px
si cea din mijloc la 1100x50 px (am incercat si inaltime mai mare se vede la fel)
numai ca nu functioneaza
uitati-va la profil pentru previzualizarea codului in tema
Re: background din 3 imagini
Bună seara,
Vă spun ca să ştiţi că pentru a realiza o astfel de temă, trebuiesc mai multe coduri, nu doar cele 3. Trebuie să eliminaţi fundalul unde se află banner-ul, trebuie să modificaţi codurile date de mine, aşa fel încât cele 3 imagini să se îmbine.
Acum, depinde şi de modul cum aţi decupat acea imagine. Trebuie să decupaţi partea de sus, apoi partea de mijloc şi apoi partea de jos. Partea de mijloc trebuie decupată începând de la partea de sus până la partea de jos.
Trebuie să eliminaţi şi fundalul meniului şi mai ales să setaţi mărimea conturului. Vă las mai jos câteva coduri care trebuiesc adăugate pe lângă celelalte:
"#wrap " - Conturul;
".headerbar" - Fundalul tabelului unde este situat logo-ul;
"#page-header .navbar" - Fundalul meniului;
Trebuie anumite cunoştinţe în acest limbaj pentru a face o astfel de temă, repet. Sfatul meu este să nu vă aventuraţi în asemenea lucruri, mai bine aţi folosi temele puse la dispoziţie de site-ul Hitskin.com. Numai bine!
Vă spun ca să ştiţi că pentru a realiza o astfel de temă, trebuiesc mai multe coduri, nu doar cele 3. Trebuie să eliminaţi fundalul unde se află banner-ul, trebuie să modificaţi codurile date de mine, aşa fel încât cele 3 imagini să se îmbine.
Acum, depinde şi de modul cum aţi decupat acea imagine. Trebuie să decupaţi partea de sus, apoi partea de mijloc şi apoi partea de jos. Partea de mijloc trebuie decupată începând de la partea de sus până la partea de jos.
Trebuie să eliminaţi şi fundalul meniului şi mai ales să setaţi mărimea conturului. Vă las mai jos câteva coduri care trebuiesc adăugate pe lângă celelalte:
- Cod:
#wrap {
margin-top: -3px;
background: none;
border: 0px solid #culoare;
}
.headerbar{
background: none;
margin-top: 15px;}
#page-header .navbar{
background: none;}
"#wrap " - Conturul;
".headerbar" - Fundalul tabelului unde este situat logo-ul;
"#page-header .navbar" - Fundalul meniului;
Trebuie anumite cunoştinţe în acest limbaj pentru a face o astfel de temă, repet. Sfatul meu este să nu vă aventuraţi în asemenea lucruri, mai bine aţi folosi temele puse la dispoziţie de site-ul Hitskin.com. Numai bine!
si asa o sa fac o sa iau o teme care este pe forumul tau keir
puteti inchide,multumesc
puteti inchide,multumesc
Cu plăcere. Puteţi căuta teme şi aici, pe aceste forumuri : https://help.forumgratuit.ro/f39-grafica . Numai bine!
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» background din 3 imagini
» schimbarea imagini albe din fata background-ului
» Problema generala pe hitskin la imagini. Lipsesc imagini din teme
» background
» background
» schimbarea imagini albe din fata background-ului
» Problema generala pe hitskin la imagini. Lipsesc imagini din teme
» background
» background
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum