Cum as putea pune deoparte si de alta a forumului Icou`uri !
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Cum as putea pune deoparte si de alta a forumului Icou`uri !
Rezumarea primului mesaj :
Buna ... as dorii sa pun doua ..nici nu stiu cum sa le zic .. icon`uri .. poze .. bannere.. deoparte si de alta a forumului !!
am inceput o pagina HTML .. si acolo stiu unde sa le pun, e simplu .. dar as vrea sa o pun si in interiorul forumului !! sa fie doar in indexul forumului !!
imi poate explica cineva sau sa imi zica unde sa pun codul ??
Buna ... as dorii sa pun doua ..nici nu stiu cum sa le zic .. icon`uri .. poze .. bannere.. deoparte si de alta a forumului !!
am inceput o pagina HTML .. si acolo stiu unde sa le pun, e simplu .. dar as vrea sa o pun si in interiorul forumului !! sa fie doar in indexul forumului !!
imi poate explica cineva sau sa imi zica unde sa pun codul ??
Ultima editare efectuata de catre T|fa in Vin Feb 17, 2012 3:04 pm, editata de 1 ori
Re: Cum as putea pune deoparte si de alta a forumului Icou`uri !
Am rezolvat e ok Keir ... orice se poate rezolva daca stai si te gandesti umpic !!! Bafta si ms de ajutor ... !! sa ai o zi frumoasa pa !
Re: Cum as putea pune deoparte si de alta a forumului Icou`uri !
Vezi tu, spui că ai rezolvat, dar în urma codului au apărut foarte multe buguri ce vor împiedica navigarea uşoară pe forum.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Categoria forumului una langa alta
» cum pot muta utilizatorii forumului de pe o parete pe alta
» Aspectul Forumului : Cum fac sa grupez 2 sub-categorii intr-o sub categorie , una langa alta .. si cum schimb infatisarea mou...
» cum pot pune 2 imagini care una sa te redirectioneze spre forum , iar alta spre portal?
» Cum pot pune o imagine la rankurile forumului
» cum pot muta utilizatorii forumului de pe o parete pe alta
» Aspectul Forumului : Cum fac sa grupez 2 sub-categorii intr-o sub categorie , una langa alta .. si cum schimb infatisarea mou...
» cum pot pune 2 imagini care una sa te redirectioneze spre forum , iar alta spre portal?
» Cum pot pune o imagine la rankurile forumului
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum