Modificare "F.A.Q"
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Modificare "F.A.Q"
Salut! Deci , cum va spune si titlul : este posibil sa modific "f.a.q" ? Adica sa pun un regulament in loc de toata "debandada " aceea de intrebari. Adica in loc de "f.a.q" sa pun Reguli si sa fie regulile forumului. Este posibil ceea ce doresc eu?
Edit :
Coddy , mersi , dar eu vreau sa modific "f.a.q"-ul . Adica nu sa il fac sa dispara si sa fac eu alta pagina...Eu vreau sa ii modific continutul.
Edit :
Coddy , mersi , dar eu vreau sa modific "f.a.q"-ul . Adica nu sa il fac sa dispara si sa fac eu alta pagina...Eu vreau sa ii modific continutul.
Ultima editare efectuata de catre Commandor Scooby in Mier Feb 22, 2012 5:33 pm, editata de 2 ori
Re: Modificare "F.A.Q"
Buna ziua!
Pai, FAQ-ul se poate de sters intr-un fel, adaugand acest cod in Foaia de stil CSS:
Dupa care, creati un meniu personalizat. Panoul de Administrare => Afisare => Pagina de start => Antet & Navigare => Meniu de navigare => Adauga un meniu personalizat.
Pai, FAQ-ul se poate de sters intr-un fel, adaugand acest cod in Foaia de stil CSS:
- Cod:
li a[href="/faq"]{
display: none !important;
}
Dupa care, creati un meniu personalizat. Panoul de Administrare => Afisare => Pagina de start => Antet & Navigare => Meniu de navigare => Adauga un meniu personalizat.
Coddy- Membru activ
Varsta : 74
Localizare : ...
Data înscrierii : 07/01/2012
Mulțumiri : 0
Ma scuzi pentru off-topic dar nu ti-as recomanda sa stergi FAQ pentru ca e de folos in unele situatii pentru membri forumului tau. Mai bine lasa-l si creeaza altul dupa cum ti-a zis Coddy.
Pentru a modifica paginia FAQ-ului, intrii in Panou/Afisare/Template-uri/General/faq_dhtml
Vizitato- Vizitator
Commandor Scooby, rezolvat ?
Vizitato- Vizitator
Wisdom , sigur . Va multumesc !
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum