Schimbare meniu de navigare.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Schimbare meniu de navigare.
Rezumarea primului mesaj :
Buna seara! Am cautat prin subiecte da' n-am gasit nimic si m-am decis sa postez un topic nou...Cum schimb meniul de navigare ca sa arate ca cel facut de mine?Sau ce cod imi trebuie pentru CSS?
Buna seara! Am cautat prin subiecte da' n-am gasit nimic si m-am decis sa postez un topic nou...Cum schimb meniul de navigare ca sa arate ca cel facut de mine?Sau ce cod imi trebuie pentru CSS?
Re: Schimbare meniu de navigare.
Buna seara,
Tot ce trebuie sa faceti este să decupaţi în PhotoShop fiecare parte a bării folosind unealta "Crop tool" . Apoi să urcaţi pe host fiecare imagine in parte, iar apoi să le puneţi pe fiecare în rubrica respectivă din PA - Afişare - Imagini şi culori - Administrare imagini - Mod avansat - General/navigare - Index, Calendar etc...
Tot ce trebuie sa faceti este să decupaţi în PhotoShop fiecare parte a bării folosind unealta "Crop tool" . Apoi să urcaţi pe host fiecare imagine in parte, iar apoi să le puneţi pe fiecare în rubrica respectivă din PA - Afişare - Imagini şi culori - Administrare imagini - Mod avansat - General/navigare - Index, Calendar etc...
Buna seara,
da...stiu dar nu asta vreau sa fac eu...ai putea sa te uiti un pic cu TeamViewer ca sa vezi ce vreau sa fac?
da...stiu dar nu asta vreau sa fac eu...ai putea sa te uiti un pic cu TeamViewer ca sa vezi ce vreau sa fac?
cum e aici meniul de navigare... http://www.highdamageclan.com/teamspeak/ de sus
cand treci cu mouseul peste butoane sa fac highlighted
Acela este un hover, care se poate adăuga foarte uşor prin( şi acest hover se poate face din imagini ca cele iniţiale sau printr-un simplu background):
- Cod:
.clasa:hover{
background: #ffffff;}
nu s-a schimbat nimic...
Să luăm ca exemplu această imagine:
Care este folosită de dvs. ca imagine pentru butonul "Acasă" . În acest caz vom avea:
Pentru search vom avea:
Ca să puneţi o imagine ca hover, folosiţi( pentru index):
Care este folosită de dvs. ca imagine pentru butonul "Acasă" . În acest caz vom avea:
- Cod:
#i_icon_mini_index:hover{
Pentru search vom avea:
- Cod:
#i_icon_mini_search:hover{
Ca să puneţi o imagine ca hover, folosiţi( pentru index):
- Cod:
#i_icon_mini_index:hover{
background: url(LinkImagine);}
Aham...mersi am rezolvat . Dar cum sa fac sa o pun pe aia care am facut-o eu in photoshop cu tot cu bara si cu butoane pe ea?
Păi pentru butoane v-am mai spus, le adăugaţi în PA - Afişare - Imagini şi culori - Administrare imagini - Mod avansat - General/Navigare - Index, Faq, Calendar etc...
Pentru fundalul bării de navigare, folosiţi acest cod:
Pentru fundalul bării de navigare, folosiţi acest cod:
- Cod:
#page-header .navbar{
background: url(LINKIMAGINE);}
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Schimbare culoare meniu de navigare BB3
» Antet si navigare, meniu de navigare
» Schimbare culoare meniu
» Schimbare meniu forum.
» Problemă meniu schimbare teme
» Antet si navigare, meniu de navigare
» Schimbare culoare meniu
» Schimbare meniu forum.
» Problemă meniu schimbare teme
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum