Sistem de inchidere a propriului topic de catre utilizatori
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Doriti implementarea acestui sistem?
Sistem de inchidere a propriului topic de catre utilizatori
Numele sugestiei: Sistem de inchidere a propriului topic de catre utilizatori
Descriere si prezentare:
- Un utilizator creeaza un topic nou cu o anumita problema, de exemplu "am luat ban pe server".
- Un administrator, ajutor, staff raspunde topicului respectiv si rezolva problema.
- Pentru a confirma utilizatorul raspunde la topic si pentru ca nu mai sunt intrebari, acesta inchide propriul topic folosind un buton asemanator celui "Multumesc" sau "X".
- Topicul se inchide si apare o icoana/tag la titlul topicului cu mesajul [ topic rezolvat ]
Poze tip exemplu:
Descriere si prezentare:
- Un utilizator creeaza un topic nou cu o anumita problema, de exemplu "am luat ban pe server".
- Un administrator, ajutor, staff raspunde topicului respectiv si rezolva problema.
- Pentru a confirma utilizatorul raspunde la topic si pentru ca nu mai sunt intrebari, acesta inchide propriul topic folosind un buton asemanator celui "Multumesc" sau "X".
- Topicul se inchide si apare o icoana/tag la titlul topicului cu mesajul [ topic rezolvat ]
Poze tip exemplu:
Re: Sistem de inchidere a propriului topic de catre utilizatori
Votez NU .
Nu mi se pare ok să inchidă utilizatorul topic-ul .
Nu mi se pare ok să inchidă utilizatorul topic-ul .
Vot nu, cineva din staff ar trebui sa inchida topicul.
Daca userul inchide topicul, moderatorul/administratorul ce mai face?
Vizitato- Vizitator
Votez NU.
Nu mi se pare corect ca utilizatorii sa isi inchida singuri topicurile.
Nu mi se pare corect ca utilizatorii sa isi inchida singuri topicurile.
FastCode a scris:Daca userul inchide topicul, moderatorul/administratorul ce mai face?
Are dreptate FastCode,utilizatorul respectiv poate marca topicul ca fiind rezolvat,iar un moderator inchide topicul.Mult mai simplu asa si mai sigur!
Votul meu este: NU!
Optiunea ar fi utila doar in foarte putine forumuri. Majoritatea forumurilor sint destinate discutiilor, deci topicurile ar trebui sa se inchida doar cind este necesar, de pilda cind discutia si-a pierdut obiectul sau nu mai prezinta interes pentru ceilalti membri. O astfel de decizie in mod normal revine moderatorilor si administratorilor. Forumul de suport, dupa care va inspirati, este un caz special, pentru ca nu este destinat discutiilor libere ci acordarii de suport, deci trebuie mentinuta o ordine mult mai stricta. Votul meu este evident nu.
Intrucit am fost in asentimentul majoritatii utilizatorilor...
Sugestie mai veche de 1 an. Respinsa prin numarul de voturi. Inchisa si arhivata.
Intrucit am fost in asentimentul majoritatii utilizatorilor...
Sugestie mai veche de 1 an. Respinsa prin numarul de voturi. Inchisa si arhivata.
Subiecte similare
» Cum fac sa apara link-ul catre Index atunci cand sunt in interiorul unui topic? [R]
» Butoane (raspunde,topic nou si topic inchis) sticla
» Cerere Butoane Topic Inchis / Topic Nou / Topic Inchis
» Un topic sa se pota pune topic global!
» Butoane (raspunde,topic nou si topic inchis)
» Butoane (raspunde,topic nou si topic inchis) sticla
» Cerere Butoane Topic Inchis / Topic Nou / Topic Inchis
» Un topic sa se pota pune topic global!
» Butoane (raspunde,topic nou si topic inchis)
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum